‘Inclusie-ve’ benefietavond: theatermonoloog ‘Klaprozen’ door Paule Cottigny & optreden ‘Il Sogno’ (De Lovie) 13/12 - Theatervoorstelling in De Panne

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Paule Cottigny brengt de monoloog ‘Klaprozen’ van auteur Marc Smet, waarin ze de moeder speelt van een kind met het Syndroom van Down. Haar personage is een complexe, maar tegelijk gewone vrouw met gevoelens en verlangens. Alhoewel de ondertoon van het verhaal dramatisch is, blijft het toch draaglijk door de zalvende, soms cynische humor.
De achtkoppige band ‘Il Sogno’ van De Lovie deelde het podium al met heel wat bekende zangers en muzikanten. Ze brengt een gevarieerd programma met bekende nummers, folksongs en eigen composities en bespeelt daarbij een ruim palet aan emoties: van ontroering tot onbegrensde vrolijkheid.
De integrale opbrengst van de avond gaat naar STAN Westhoek (Trefpunt VerSTANdelijke Handicap), het vroegere Inclusie Westhoek. STAN ondersteunt personen en gezinnen die leven met een enkelvoudige of meervoudige verstandelijke handicap en streeft naar een samenleving waar er plaats is voor iedereen.


20.00u
Gemeentehuis | Zeelaan 21
€ 10,00 vvk / € 12,00 add (inclusief drankje)

Tickets: Toerisme De Panne, Zeelaan 21, 058-42 18 18, toerisme@depanne.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "‘Inclusie-ve’ benefietavond: theatermonoloog ‘Klaprozen’ door Paule Cottigny & optreden ‘Il Sogno’ (De Lovie)"

Prijsklasse Gratis
Datum Vr 13 december 2019 20:00 - 22:00
Locatie
Gemeentelijke feestzaal
Zeelaan
8660 De Panne
Routebeschrijving