Joli Bois Hotel in De Haan

Stap binnen bij Hotel Joli Bois, een prachtig hotel in de Belle Epoque-stijl uit 1929, gelegen in het hart van de concessie van De Haan. Dit geklasseerde hotel verwelkomt gasten met zijn unieke charme en elegante ambiance.

Ontdek de comfortabele kamers, gelegen op de eerste en tweede verdieping en bereikbaar met een lift. Voor extra gemak is er een priv├ęparkeerplaats beschikbaar, zodat gasten zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van een parkeerplek.

Een bijzonder kenmerk van Hotel Joli Bois is de prachtige decoratie met schilderijen van de gerenommeerde Oostendse kunstschilder Roger Corveleyn. Deze kunstwerken tonen betoverende zichten van Brugge en de sfeervolle Oostendse vissershaven, waardoor gasten zich laten meevoeren naar een andere tijd.

Waarom zou je Hotel Joli Bois moeten bezoeken?

  • Historische charme: Ervaar de magie van het geklasseerde Belle Epoque-gebouw uit 1929 en laat je onderdompelen in de sfeer van vroeger tijden.
  • Centrale locatie: Geniet van de ideale ligging in de concessie van De Haan, dicht bij het strand en de vele bezienswaardigheden.
  • Kunstzinnige ambiance: Laat je verrassen door de prachtige schilderijen van Roger Corveleyn, die een extra dimensie toevoegen aan de stijlvolle inrichting.

Hotel Joli Bois biedt een unieke en inspirerende ervaring voor gasten die op zoek zijn naar een authentiek verblijf in De Haan. Laat je verwonderen door de geschiedenis, kunst en de warme gastvrijheid van dit unieke hotel.

Praktische gegevens Joli Bois De Haan

Reserveren Reserveer uw kamer bij Joli Bois
Telefoonnummer +32 59 44 00 35
Website http://www.boutiquehoteljolibois.be
E-mail contact@boutiquehoteljolibois.be
Locatie Jean d'Ardennelaan 9,
8420 De Haan
Plan je route naar Joli Bois De Haan

Huur een vakantieverblijf aan zee, rechtstreeks van de eigenaar.

Residentie Verony app Residentie Verony app Residentie Verony app

Residentie Verony app

Love it

Vakantieverblijf voor 5 personen met 2 slaapkamer(s) in Blankenberge.

Blankenberge

5 personen

vanaf € 1140 per verblijf

Toon prijzen