Lebeau 19 Hotel in Knokke-Heist

Ontdek de perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en luxe comfort bij Lebeau 19 Hotel in het betoverende Knokke. Dit charmante hotel is ideaal gelegen te midden van de prachtige natuur, met de Royal Golf Club, het Zwin, het strand, de zee en de levendige winkelstraten allemaal binnen handbereik. Verken de omgeving gemakkelijk per fiets en geniet binnen enkele minuten van al het moois dat Knokke te bieden heeft.

Met 26 gezellige en fraai ingerichte kamers biedt Lebeau 19 Hotel een elegant en rustgevend toevluchtsoord, waar hoogstaand comfort centraal staat. Elke kamer is met zorg ontworpen om u een aangenaam verblijf te bezorgen.

Gelegen in het rustige en prestigieuze 'Knokke-Zoute', bevindt Lebeau 19 Hotel zich dicht bij een scala aan ontspanningsmogelijkheden die Knokke te bieden heeft. Verken de uitgestrekte polders op de fiets, geniet van een partijtje tennis of golf, ga zeilen of surfen, en ontdek de bruisende winkels en het opwindende casino.

Bij Lebeau 19 Hotel wordt u verwelkomd in een oase van rust en sereniteit, waar u kunt genieten van de prachtige omgeving en de vele activiteiten die Knokke te bieden heeft. Laat u betoveren door de combinatie van natuurlijke pracht en ongeëvenaarde gastvrijheid.

Boek vandaag nog uw verblijf bij Lebeau 19 Hotel en ervaar de perfecte mix van comfort, natuur en ontspanning in het hart van Knokke. Het vriendelijke team staat klaar om u te verwelkomen en u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Praktische gegevens Lebeau 19 Knokke-Heist

Reserveren Reserveer uw kamer bij Lebeau 19
Telefoonnummer +32 50 61 16 14
Website http://www.lebeau19.be/
E-mail info@lebeau19.be
Locatie Zoutelaan 175,
8300 Knokke
Plan je route naar Lebeau 19 Knokke-Heist

Huur een vakantieverblijf aan zee, rechtstreeks van de eigenaar.

Cnocoon

Cnocoon

Love it

Vakantieverblijf voor 4 personen met 2 slaapkamer(s) in Knokke.

Knokke

4 personen

vanaf € 150 per verblijf

Toon prijzen
Marjori-Oostende met gratis privé-parkeerplaats. Marjori-Oostende met gratis privé-parkeerplaats. Marjori-Oostende met gratis privé-parkeerplaats.

Marjori-Oostende met gratis privé-parkeerplaats.

Love it

Vakantieverblijf voor 6 personen met 2 slaapkamer(s) in Oostende-Centrum.

Oostende-Centrum

6 personen

vanaf € 890 per verblijf

Toon prijzen