Foodfront Nieuwpoort

Foodfront Nieuwpoort

Wat is Foodfront?

Foodfront is een culinair evenement in Nieuwpoort waar je kunt proeven van de creaties van 4 jonge chefs uit Nieuwpoort. Tijdens het walking dinner kun je genieten van lekkere gerechtjes met bijpassende wijnen.

Neem een kijkje op hun Facebookpagina

Deelnemende restaurants Foodfront

Feu D'or Chef: Antoine Rabaut Heerlijk culinair genieten in het hart van Nieuwpoort-bad: dat biedt Antoine Rabaut aan met zijn kunstige en smakelijke gerechten. Meer info over Feu D'or Foto: © Bart Albrecht

Feu D'or 

Chef: Antoine Rabaut

 

Heerlijk culinair genieten in het hart van Nieuwpoort-bad: dat biedt Antoine Rabaut aan met zijn kunstige en smakelijke gerechten.

 

Meer info over Feu D'or

 

Foto: © Bart Albrecht

WasseretteChef: Wibo LemmensGastvrouw: Hannelore Vanacker 

Wasserette

Chef: Wibo Lemmens
Gastvrouw: Hannelore Vanacker

 

"A meal is the whole experience of getting together and sharing with friends. It's more than food." Deze quote van Jinny Fleischman past het beste bij de visie van Wasserette: ze willen een totaalbeleving creëeren die het eten overstijgt.

 

Meer info over Wasserette

M-Bistro NieuwpoortChef: Mattias MaertensGastvrouw: Sofie Billet Modern gebrachte klassiekers gemaakt met verse seizoensproducten. Bij M-Bistro staat de pure, eerlijke keuken tegen betaalbare prijzen centraal, maar ook gastvriendelijkheid dragen ze hoog in het vaandel. Meer info over M-Bistro

M-Bistro Nieuwpoort

Chef: Mattias Maertens
Gastvrouw: Sofie Billet

 

Modern gebrachte klassiekers gemaakt met verse seizoensproducten. Bij M-Bistro staat de pure, eerlijke keuken tegen betaalbare prijzen centraal, maar ook gastvriendelijkheid dragen ze hoog in het vaandel.

 

Meer info over M-Bistro

La MuseChef: Nikolaï BruynsteenGastvrouw: Kimberly Sabbe Proeven van lekkere en vernieuwende gerechten in een warm kader: dat is waar La Muse voor staat.  Meer info over La Muse

La Muse

Chef: Nikolaï Bruynsteen
Gastvrouw: Kimberly Sabbe

 

Proeven van lekkere en vernieuwende gerechten in een warm kader: dat is waar La Muse voor staat. 

 

Meer info over La Muse

La MuseChef: Nikolaï BruynsteenGastvrouw: Kimberly Sabbe Proeven van lekkere en vernieuwende gerechten in een warm kader: dat is waar La Muse voor staat.  Meer info over La Muse La MuseChef: Nikolaï BruynsteenGastvrouw: Kimberly Sabbe Proeven van lekkere en vernieuwende gerechten in een warm kader: dat is waar La Muse voor staat.  Meer info over La Muse La MuseChef: Nikolaï BruynsteenGastvrouw: Kimberly Sabbe Proeven van lekkere en vernieuwende gerechten in een warm kader: dat is waar La Muse voor staat.  Meer info over La Muse La MuseChef: Nikolaï BruynsteenGastvrouw: Kimberly Sabbe Proeven van lekkere en vernieuwende gerechten in een warm kader: dat is waar La Muse voor staat.  Meer info over La Muse

Waar vindt Foodfront plaats?

In de Vismijn in Nieuwpoort. De exacte datum van het evenement wordt later bekend gemaakt, maar zal waarschijnlijk in november plaatsvinden. 

Reserveren

Momenteel is het nog niet mogelijk om een ticket voor Foodfront Nieuwpoort te kopen. Wanneer ze beschikbaar worden gesteld kan je terecht bij een van de deelnemende restaurants. 

Aanbevolen door Strandverblijf in Nieuwpoort

Ontdek meer