Vrolijk Nieuwpoort 2018

Vrolijk Nieuwpoort 2018

Ook dit jaar keert Vrolijk Nieuwpoort weer terug! In december wordt het Marktplein in Nieuwpoort-Stad weer omgetoverd tot een winter wonderland.

Wat is er te doen tijdens Vrolijk Nieuwpoort?

Er is plezier voor de hele familie tijdens Vrolijk Nieuwpoort: je kunt schaatsen op de schaatspiste, rondsnuisteren in het miniatuur kerstdorp The Small Christmas World, bij de kerstman op de schoot gaan in het Huis van de Kerstman, een ritje maken op de kersttrein of op de nostalgische draaimolen

Daarnaast zijn er ook elke dag live-optredens waarvan je kunt genieten. De combinatie optreden-glühweintje is alvast een aanrader!

Vrolijk schaatsen

Trek je stoute schaatsen aan en toon je kunsten op de ijspiste! Je kunt zelfs kiezen of je onder de blote hemel of beschut wil schaatsen: de piste is half overdekt, half openlucht! De piste zal tijdens het evenement normaak dagelijks open zijn, maar tijdens de feestdagen zelf is de piste enkel open wanneer het kerstdorp open is.

Prijzen ijspiste Vrolijk Nieuwpoort (vorige editie)

1 uur schaatsen inclusief huur schaatsen € 7,-
1 uur schaatsen exclusief huur schaatsen

€ 5,-

Groepstickets + 15 personen € 5,-
10 + 1 beurt gratis inclusief huur schaatsen € 70,-
10 + 1 beurt gratis exclusief huur schaatsen € 50,-
Schaatshulp € 2,-

Vonken en vuur

Op oudejaarsavond is er een leuke vuurshow voorzien voor jong en oud zodat je het nieuwe jaar met een knal kan beginnen! Pluspunt: het is diervriendelijk, dus je trouwe viervoeter kan ook mee! Enkele dagen daarna is er vuurwerk op het strand van Nieuwpoort.

Praktische informatie Vrolijk Nieuwpoort

Wanneer is Vrolijk Nieuwpoort?

De data van Vrolijk Nieuwpoort 2019 zijn nog niet bekend.

 

Hoe geraak ik bij Vrolijk Nieuwpoort?

Met de auto naar Vrolijk Nieuwpoort

In Nieuwpoort-Stad kan je enkel op de Kaai in de paarse zone parkeren. Hier mag je maximum 4 uur parkeren. Je kunt je eventueel op Parking Kaai zetten, maar kijk daar zeker op de parkeerautomaten hoelang je er mag staan.

Je kunt ook parkeren in Nieuwpoort-bad en de Kusttram naar Nieuwpoort-Stad nemen.

Voor meer informatie over parkeren in Nieuwpoort, lees dan even onze pagina Parkeren in Nieuwpoort

Met het openbaar vervoer naar Vrolijk Nieuwpoort

Met de Kusttram stap je best af aan de halte Nieuwpoort-Stad. Ga je met de bus, dan kun je lijn 41, 68 of 69 nemen en afstappen aan de halte Nieuwpoort-Stad.

Er is ook een speciale kerstbus die je van het Hendrikaplein in Nieuwpoort-Bad naar de Willem De Roolaan brengt! De vertrektijden staan dan aangeduid aan de haltes.


Officiële website Vrolijk Nieuwpoort 

 

Aanbevolen door Strandverblijf in Nieuwpoort

Ontdek meer