Wil jij een strandverblijf blogger worden?

Hey jij daar! Schrijf je graag en wil je misschien een eenmalige of frequente strandverblijf blogger worden? Bij strandverblijf zijn we op zoek naar mensen die graag hun belevingen en ervaringen neerkrabbelen in een verhaal of blog die aangenaam is om te lezen. Denk je dat je een leuke strandwandeling hebt gemaakt die waardevol is om te delen met andere, een geweldige fietstocht langs leuke plaatsjes aan de kust hebt gemaakt met een mooie zonsondergang of misschien gewoon een leuke dag op het strand met de (klein)kinderen hebt doorgebracht? 

Wel, van ons mag het dat allemaal zijn. Bij strandverblijf zijn we een verzamelplatform dat al deze belevingen met haar bezoekers wil delen, waar kunnen we deze dan beter gaan halen dan bij ons publiek!

Dus als jij denkt dat jou verhaal of avontuur de moeite is om te delen met de wereld, stuur het dan snel in en maak kans op een leuke prijs. 

Bladeren…
Bladeren…

Door dit verhaal in te sturen ga je ook akkoord dat dit gebruikt zal worden voor publicatie indien het voldoet aan bepaalde standaarden en geen discriminerend of grof taalgebruik bevat.

Tips om te schrijven

Ga je aan de slag? Denk dan aan onderstaande tips, dat maakt het schrijven net iets makkelijker:

  • Vind je eigen manier van schrijven
  • Het vertrouwen in je schrijfstijl
  • Geef je verhaal een fijne sfeer en levendige details
  • Een vorm van humor is altijd leuk
  • Werk met quotes en/of goede tussentitels
Partner Strandverblijf 2HB