5 originele kerstcadeautjes


Elk jaar opnieuw is het stressen om toch maar een cadeautje te vinden voor Kerstmis. Gelukkig zijn wij er om je enkele ideetjes te geven! Zoek je iets voor je lief, je kinderen, je ouders, grootouders of gewoon voor je beste vriend of vriendin? We got you!

Voor je liefWat is er nu beter dan even helemaal te ontspannen met je lief? Gezellig samen in het bubbelbad, genieten van een lekkere massage en daarna een mooie strandwandeling maken. Want ja, aan de Belgische kust heb je ook een aantal wellnesscentra waar je volledig tot rust kunt komen! Ontdek de wellnesscentra aan de kust

Voor je lief

Wat is er nu beter dan even helemaal te ontspannen met je lief? Gezellig samen in het bubbelbad, genieten van een lekkere massage en daarna een mooie strandwandeling maken. Want ja, aan de Belgische kust heb je ook een aantal wellnesscentra waar je volledig tot rust kunt komen!

 

Ontdek de wellnesscentra aan de kust
Voor je kinderen In een van de vakanties in 2019 naar Plopsaland De Panne of naar Sunparks in De Haan of Oostduinkerke gaan? Daarmee maak je niet enkel de kinderen blij, ook als ouder zul je er veel plezier aan beleven!

Voor je kinderen 

In een van de vakanties in 2019 naar Plopsaland De Panne of naar Sunparks in De Haan of Oostduinkerke gaan? Daarmee maak je niet enkel de kinderen blij, ook als ouder zul je er veel plezier aan beleven!
Voor je mama en papaDoe je ouders eens een romantisch weekendje aan zee cadeau! Lange strandwandelingen maken, genieten van een etentje bij kaarslicht, ... Even uitblazen zonder de kids erbij, dat heeft elke ouder wel eens nodig. Hier vind je ook nog enkele date-ideetjes!

Voor je mama en papa

Doe je ouders eens een romantisch weekendje aan zee cadeau! Lange strandwandelingen maken, genieten van een etentje bij kaarslicht, ... Even uitblazen zonder de kids erbij, dat heeft elke ouder wel eens nodig.

 

Hier vind je ook nog enkele date-ideetjes!

Voor je oma en opaOok je oma en opa kunnen genieten van een dag, weekend of weekje aan zee! De zeelucht doet meestal wonderen en er zijn ook leuke evenementen te beleven. Geef ze misschien een etentje cadeau bij Oberbayern in Blankenberge of verras ze met een ontbijtje bij 't Kramiekske in Nieuwpoort!

Voor je oma en opa

Ook je oma en opa kunnen genieten van een dag, weekend of weekje aan zee! De zeelucht doet meestal wonderen en er zijn ook leuke evenementen te beleven. Geef ze misschien een etentje cadeau bij Oberbayern in Blankenberge of verras ze met een ontbijtje bij 't Kramiekske in Nieuwpoort!

Voor je beste vriend/vriendinWist je al dat de Belgische kust een eigen cadeaubon heeft? Met de Cadeaubon Kust kun je winkelen bij de deelnemende handelaars en je bepaalt zelf het bedrag op de bon! Ideaal om ervoor te zorgen dat je beste vriend of vriendin je meeneemt op een shoppingtripje aan de Belgische kust.

Voor je beste vriend/vriendin

Wist je al dat de Belgische kust een eigen cadeaubon heeft? Met de Cadeaubon Kust kun je winkelen bij de deelnemende handelaars en je bepaalt zelf het bedrag op de bon! Ideaal om ervoor te zorgen dat je beste vriend of vriendin je meeneemt op een shoppingtripje aan de Belgische kust.

Voor je beste vriend/vriendinWist je al dat de Belgische kust een eigen cadeaubon heeft? Met de Cadeaubon Kust kun je winkelen bij de deelnemende handelaars en je bepaalt zelf het bedrag op de bon! Ideaal om ervoor te zorgen dat je beste vriend of vriendin je meeneemt op een shoppingtripje aan de Belgische kust. Voor je beste vriend/vriendinWist je al dat de Belgische kust een eigen cadeaubon heeft? Met de Cadeaubon Kust kun je winkelen bij de deelnemende handelaars en je bepaalt zelf het bedrag op de bon! Ideaal om ervoor te zorgen dat je beste vriend of vriendin je meeneemt op een shoppingtripje aan de Belgische kust. Voor je beste vriend/vriendinWist je al dat de Belgische kust een eigen cadeaubon heeft? Met de Cadeaubon Kust kun je winkelen bij de deelnemende handelaars en je bepaalt zelf het bedrag op de bon! Ideaal om ervoor te zorgen dat je beste vriend of vriendin je meeneemt op een shoppingtripje aan de Belgische kust. Voor je beste vriend/vriendinWist je al dat de Belgische kust een eigen cadeaubon heeft? Met de Cadeaubon Kust kun je winkelen bij de deelnemende handelaars en je bepaalt zelf het bedrag op de bon! Ideaal om ervoor te zorgen dat je beste vriend of vriendin je meeneemt op een shoppingtripje aan de Belgische kust. Voor je beste vriend/vriendinWist je al dat de Belgische kust een eigen cadeaubon heeft? Met de Cadeaubon Kust kun je winkelen bij de deelnemende handelaars en je bepaalt zelf het bedrag op de bon! Ideaal om ervoor te zorgen dat je beste vriend of vriendin je meeneemt op een shoppingtripje aan de Belgische kust.

 

 

 

 

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer