Wintersolden aan de Belgische kust

Wintersolden aan de Belgische kustJe kent het wel: dat gevoel alsof je niets hebt om aan te doen. En door de feestdagen is je bankrekening al wat leger. 

Geen paniek: in januari zijn er weer wintersolden! Dat betekent koopjes doen en minder geld betalen voor dat ene rokje dat je zo mooi vond. Maar weet je wat nog beter is? Shoppen aan zee tijdens de wintersolden! Voor het geval dat je met je ogen rolt en wilt wegklikken, lees dan even onze redenen waarom je met de wintersolden naar zee moet.

Je bent een weekendje (of dagje) weg

Je doorbreekt de sleur van het (werk)leven door eens even frisse zeelucht te gaan opsnuiven. In de winter loopt er trouwens wat minder volk over de zeedijk, dus je kunt op je gemak rondwandelen.

Er zijn zoveel unieke boetieks aan de Belgische kust

Zo ben je er (bijna) zeker van dat niemand dezelfde broek of jurk zal aanhebben!

Gezellig koffie drinken kan ook in de winkel!

Er zijn verschillende conceptstores waar je iets kunt eten of gewoon iets drinken terwijl je rondkijkt.

Vriendinnenweekend!

Er is toch niets leukers dan met vriendinnen te gaan shoppen tijdens de solden? Er zijn ook nog tal van andere dingen om te doen aan de kust, zoals een wijntje drinken, tapas delen of genieten van een lekkere cocktail in een warme cocktailbar!

Je hebt een nieuwe outfit voor 2019

Je bent helemaal klaar om stijlvol het nieuwe jaar te beginnen! (Maar we weten allemaal dat je in 2020 nog veel meer nieuwe kleren gaat kopen)


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer