6 x een gezellig avondje uit aan zee

6 x een gezellig avondje uit aan zeeGeen idee wat je allemaal kunt doen aan de Belgische kust 's avonds? Voor ieder is er nochtans wat wils!

Voor de fuifbeesten

Party people

Ben je een fuifbeest? Dan is een avondje dansen in Knokke geen slecht idee! Bij Yssi's kun je overdag lekker tafelen en 's avonds dansen, dansen, en nog eens dansen! Voor het clubgevoel ga je naar Lipps of de Kitsch Club. Clubhoppen is natuurlijk ook wel een optie.

Voor de cinefielen

Filmprojector

Het pittoreske De Haan zou niet compleet zijn zonder de authentieke Cinema Rio. De nieuwste films meepikken in een oude cinema? Dat staat toch wel op iedere filmliefhebber zijn of haar verlanglijstje! Er zijn ook late vetoningen om 23:00. Voor of na de film genieten van een lekker etentje in een van de restaurants in De Haan, dat staat buiten kijf! PS: vraag na de film zeker om een kortingsbon van € 1,00 om een cocktail te gaan drinken bij Ipanema.

Voor de delers

Ijsje delen

Gezellig eten delen met vrienden, da's toch super? Chez Paulette in Oostende laat je de keuze of je een gerecht als voor-, hoofd of tapasgerecht wil! Nog meer leuke deeladresjes in Oostende zijn Histoires d'O, Expo&Kafie en La Siesta. Zoek je het iets verder, check dan 8 x tapas eten aan zee

Voor de cocktailliefhebbers

Terras L'Apereau

Die fruitige drankjes vol alcohol zijn gevaarlijk, maar o zo lekker! In Blankenberge proef je bij L'Apereau van cocktails van wereldklasse en dat bedoelen we bijna letterlijk! Mixologist Jeroen Van Hecke viel al eerder in de prijzen op prestigieuze wedstrijden met zijn creaties en de Havana Cobbler neemt je mee op wereldreis! Maar zorg eerst dat je een laagske legt voordat je begint aan de lekkere cocktails: bij Oberbayern kun je je maag vullen en daarna hoef je niet ver te stappen want L'Apereau ligt er vlak langs!

Na de cocktails zin om te dansen? Dan is Local B the place to be.

Voor de foodies

Eten bij 't werftje
Het authentieke interieur van 't Werftje brengt je terug naar lang vervlogen tijden.

Zeebrugge is misschien niet de grootste kustgemeente, maar je kunt er wel lekker gaan eten. Voor een machtig zicht op de haven moet je bij Njord zijn, maar bij 't Werftje krijg je dan weer een authentiek gevoel. Het is dan ook de oudste zaak van Zeebrugge! Liefhebbers van de Italiaanse keuken zijn bij Port Basil aan het juiste adres, en ja, hier krijg je ook een mooi zicht op de haven. Kan het nog romantischer? Je kunt natuurlijk altijd een slotje met jullie namen op gaan hangen aan de reling bij het Visserskruis. Een teken van een eeuwige liefde!

Voor zicht op zee zou je al moeten picknicken op het strand want het strand van Zeebrugge is het grootste van ze allemaal. Geen slecht idee in de zomer, maar in de winter kun je maar best knus binnen gaan zitten bij Amuzee.

 

Voor de stresskippen

Massage

Sea Nooz is een ideale plek om tot rust te komen: het ligt tussenin Nieuwpoort en Koksijde. De wellnesshuisjes zijn niet enkel charmant, maar ook uitgerust met een eigen cinema! Lees er nog meer over in onze blog Valentijnsweekend in Nieuwpoort.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer