Valentijnsweekend in Nieuwpoort

Valentijnsweekend in NieuwpoortValentijn: die ene dag in het jaar dat je je lief nog eens extra in de bloemetjes zet (buiten de verjaardag, kerst, dag dat je elkaar leerde kennen, etc.). Het is soms wel moeilijk om een ideaal cadeau te vinden, maar gelukkig geven wij je een steuntje in de rug.

Wellnessen in een authentiek vissershuisje

Sea Nooz Facebook post foto
Foto: © Nooz Facebook

Wellnessen is misschien niet zo persoonlijk, maar het is wel een leuke activiteit die je met z’n tweetjes kan doen. Maak het nog wat unieker door in één van de vissershuisjes van privé wellness Sea Nooz te verblijven. Zo kun je genieten van de sauna, relaxmezzanine en jacuzzi en ’s avonds lekker dicht bij elkaar kruipen in je eigen privébioscoop. Voor een nachtje betaal je voor 2 personen € 312 per persoon*, maar als je er een dubbel date van maakt kost het € 277 per persoon.

*Tarief voor aankomst op vrijdag, zaterdag en feestdagen

Op ontdekking in Nieuwpoort

Nieuwpoort stad

Sea Nooz ligt niet ver van Nieuwpoort, dus je kunt de kuststad gezellig samen gaan ontdekken.

Trek ’s morgens vroeg naar Nieuwpoort-Bad om er de frisse zeelucht op te snuiven. Als je nog wat honger hebt, ga dan voor een lekker gebakje van bakkerij ’t Kramiekske. Daarnaa kun je aan een lange wandeling over de Robert Orlentpromenade beginnen, de rechtstreekse verbinding tussen Nieuwpoort-Bad en Nieuwpoort-Stad.

In Nieuwpoort-stad kun je gezellig een hapje gaan eten en de kleine stad ontdekken. We schreven al eerder over de charme van Nieuwpoort-Stad en waarom je het niet links moet laten liggen.  Tijdens je ontdekkingstocht kun je bij café De Kaai even halt houden voor een snack of verfrissing, mét zicht op de oude vismijn en de kaai. In de verte zie je trouwens Westfront liggen, dus als jij of je partner cultuurliefhebbers zijn kun je daar je dosis cultuur voor de dag krijgen!

Romantisch dineren

Zowel in Nieuwpoort-Stad als in Nieuwpoort-Bad zijn er romantische adresjes om samen te genieten van een lekker hapje. Want ja, de liefde gaat door de maag zeggen we dan!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer