Halloween aan zee: Griezelige stoeten en bangelijke tochten

Halloween aan zee: Griezelige stoeten en bangelijke tochtenHalloween is weer in aantocht…En dat betekent ook weer lekker griezelen tijdens de verschillende tochten een stoeten. Ook aan de Belgische kust zijn er enkele stoeten die de show absoluut zullen stelen. Een leuke herfstactiviteit die je weer in hogere sferen zal brengen! Dat is toch zeker eens een bezoekje waard?

Grote Halloweenstoet | Koksijde

Klaar om te huiveren? Ook dit jaar doet Koksijde weer groots mee met Halloween. Buiten tal van andere activiteiten staat de stoet natuurlijk ook op het lijstje. Animatie, muziek én vuurwerk. Een show om bij te bibberen.

Wanneer: donderdag 31 oktober
Tijd: 19u15-20u00
Waar: Strandlaan – zeedijk
Prijs: gratis

Fakkeltocht | Wenduine

Een jaarlijkse traditie in de gemeente. Maar eentje waar je knikkende knieën bij blijft krijgen. Durven jullie het aan om eens een kijkje te gaan nemen?

Wanneer: donderdag 31 oktober
Tijd: 18u00
Waar: Zeedijk Wenduine

Halloweentocht | Bredene

Zin in een avondwandeling met wat meer pit? Dan moet je zeker eens naar de Halloweentocht van Bredene gaan. Laat je trakteren op enkele bangelijke voorstellingen van Stefan Paridaen tijdens een ontzettend leuk ingerichte wandeling .

Wanneer: donderdag 31 oktober
Tijd: Te starten tussen 18u00-20u30
Waar: Duinenplein

Halloweenstoet | De Panne

De Panne ontdekken van een andere kant? Dat is het doel van deze Halloweenstoet! Op voorhand kan je je laten grimeren zodat je helemaal mee in het decor past. Zombie, monster, spook.. Leuke manier om de stoet te starten, toch?

Wanneer: donderdag 31 oktober
Tijd: 18u00-20u00
Waar: Grimeren aan de Boare | Stoet start aan het gemeentehuis.

Halloween | Nieuwpoort

Deze stoet zorgt voor een beangstigend tafereel in Nieuwpoort. Een stoet doodleuk ingericht om je de stuipen op het lijf te jagen!

Wanneer: donderdag 31 oktober
Tijd: vanaf 17u45
Waar: Centrum Ysara
Prijs: €3,00

Smoefeltocht | Koksijde

‘Een spookachtige wandeling met heel wat lekkers’... Dat kunnen we toch niet weerstaan?! Een wandeling van 5km doorheen de straten van Koksijde. Zeker de moeite waard!

Wanneer: vrijdag 25 oktober
Tijd: 17u30-19u00
Waar: Leefschool de letterzee | Albert Fastenaekelslaan 24
Prijs: kind: €6,00 | Volwassenen: €8,00

 

Gerelateerde blogposts
Ontdek meer