Halloween aan zee: Gruwelijk parties om bij neer te vallen!

Halloween aan zee: Gruwelijk parties om bij neer te vallen!Ook dit jaar doen weer enkele top clubs aan de Belgische zee mee aan de engste nacht van het jaar. Tijdens Halloween worden zelfs de grootste decors omgetoverd om je de stuipen op het lijf te jagen. Tijd dus om je op te maken voor een bangelijk feestje!

Trick or Treat Halloween x CHAUD | Club Chaud | Oostende

Tijd om je weer helemaal te laten gaan bij de Trick or Treatparty van Club Chaud. No tricks, just treats wanneer je het aandurft om volledig in thema te komen. Heb je ergens nog een lichaamsdeel op overschot? Geef het dan af aan de kassa en dan mag je gratis binnen! Dus wat zal het worden? Trick or Treat? The choice is yours!

Wanneer: Donderdag 31 oktober 2019
Tijd: van 23:00 - 05:00
Waar: Langestraat 24, 8400 Oostende

Bekijk het Facebook event

IT’s Halloween at The Yssis Mansion | Yssis café | Knokke

Ook in Knokke staat er weer een straf Halloweenfeestje op het programma bij Yssis. Dit jaar in het thema van de kaskraker IT (The second Chapter). Enge clowns die leven van jouw angsten… Durf jij ze onder ogen komen of ‘will you float too’? Halloween op zijn best!

Wanneer: Donderdag 31 oktober 2019
Tijd: van 22:00 - 05:00
Waar: Lippenslaan 62, Knokke

Bekijk het Facebook event

De Viking x Halloween | De Viking | Oostduinkerke

De engste nacht van het jaar.. Daarvoor moet je bij De Viking in Oostduinkerke zijn. Ga voor de ultieme Halloweenervaring en verkleed je in het thema zodat ook jij je kunt opmaken voor een monsterlijk feestje!

Wanneer: Donderdag 31 oktober 2019
Tijd: van 21:00 - 05:00
Waar: Leopold II-laan 112, 8670 Oostduinkerke

Bekijk het Facebook event

Flight Back to the 90's & 00's - Halloween edition | Flight 90 | Oostende

Terug naar de ‘Ninety’s and Nillies Halloween Edition. Jaahaa het klinkt nogal een rare combinatie... Maar eentje die voor eeuwig in je geheugen gegraveerd zal staan. Pure horror en nostalgie. Dat moet je gewoon gezien hebben. Gratis toegang voor middernacht en 1 fles kopen= 1 fles gratis. Dat aanbod kunnen we niet in de wind slaan toch?

Wanneer: Donderdag 31 oktober 2019
Tijd: van 23:00 - 06:00
Waar: Monacoplein, 8400 Oostende

Bekijk het Facebook event

Halloween Karaoke | Promenade Beach | Middelkerke

Je hart uit het lijf zingen op de Halloween Karaoke Night. Het kan bij Promenade Beach ! Niemand zal er alvast van verbaasd staan tijdens dit evenement. Dresscode = Scary dus haal je engste verkleedkleren of make-up maar boven en bezorg iedereen dat kippenvelmoment. Met je stem of met je outfit.. Jij kiest!

Wanneer: Donderdag 31 oktober 2019
Tijd: vanaf 21:00
Waar: Zeedijk 228, 8430 Middelkerke

Bekijk het Facebook event

Halloween Night with Coyote Ugly Girls | The possé | Oostduinkerke

Be prepared… to be scared… In the Possé in Oostduinkerke verandert niet alleen het décor maar ook het personeel. De Coyote Ugly Girls zullen zich transformeren in bloeddorstige figuren. Benieuwd in wat voor figuren? Dan is het zeker de moeite om eens tot daar te gaan.

Wanneer: Zaterdag 26 oktober 2019
Tijd: vanaf 22:00
Waar: Albert I-laan 71, 8670 Oostduinkerke

Bekijk het Facebook event

 

Gerelateerde blogposts
Ontdek meer