Vier Valentijn aan de kust!

Vier Valentijn aan de kust!14 februari, de dag van de geliefden. Als je romantisch gezind bent en je wil graag voluit genieten met jouw partner, denk dan zeker ook aan de kust als bestemming. Wat is er mooier dan een wandeling op het strand, een restaurantbezoek op de dijk of een overnachting in één van de top appartementen aan onze Belgische kust?

Waarom kiezen voor de Belgische kust?

Elkaar graag zien, doe je elke dag. Maar op Valentijn mag het toch net ietsje meer zijn, niet? Aan onze Belgische kust is er met Valentijn dan ook genoeg te beleven! Zo worden er in de verschillende kuststeden talloze events georganiseerd, speciaal voor verliefde koppels. In De Panne, Koksijde en Nieuwpoort is er vanalles te doen tijdens Triootje aan de Westkust, in De Haan kun je deelnemen aan een romantische Valentijnswandeling en we hebben ook nog wel enkele tips voor een romantisch weekendje in Nieuwpoort.

Naast de events heb je natuurlijk ook het strand. Samen met je geliefde van de ene kuststad naar de andere wandelen of gewoon gezellig op een bankje genieten van het uitzicht en luisteren naar de zee. Meer moet dat niet zijn!

Een etentje met zicht op zee is toch iets anders dan een etentje met zicht op het dorpsplein. Het geeft toch nét dat tikkeltje meer aan Valentijn en je lief zal je dankbaar zijn!

Wel of niet blijven overnachten?

Heb je de kans om een extra dagje verlof in te zetten? Twijfel dan niet en boek een overnachting in een tof appartement of hotel in je favoriete Belgische kuststad.

Appartementen: onze aanraders

In het hartje van Oostende liggen er enorm veel appartementen. Onze voorkeur voor Oostende gaat echter uit naar een appartement op de Van Iseghemlaan. Dit splinternieuw appartement ligt naast het Casino van Oostende op slechts 70m van het strand. Interesse? Klik hier en neem een kijkje.
Een steenworp hier vandaan ligt het tweede appartement dat wij aanbevelen. Voor meer informatie klik hier.

Een gezellige avond beleven met uitzicht op zee? Kies dan voor Residentie Richelieu in de De Panne. Dankzij het formidabele uitzicht op zee ga je niet snel geneigd zijn om vroeg te gaan slapen. Wil je graag samen met jouw partner genieten van de zee op een koude winteravond? Wacht dan niet langer af en boek jouw overnachting via www.depannezeedijk.be.

Hotels: kies voor kwaliteit

Naast de appartementen is er natuurlijk ook een ruim aanbod van hotels aan de Belgische kust. Nu niet elk hotel gaat de kwaliteit bieden die jij misschien wel verwacht te krijgen... Vooraleer je dus beslist om een hotel te boeken, lees zeker eerst de reviews van klanten.

Wij bij Strandverblijf vinden kwaliteit ook enorm belangrijk en dus stellen wij ook enkel de beste hotels voor. Wanneer je op zoek bent naar een geschikt hotel, neem dan zeker een kijkje op één van de volgende websites:

Conclusie

Wanneer je van Valentijn een echt succes wilt maken, kom dan naar de Belgische kust. De rust en gezelligheid die je hier terugvindt, ga je op een andere bestemming missen! Verras je geliefde met een romantische overnachting in één van onze top appartementen en geniet samen jullie tweetjes.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer