Vier Valentijn aan de kust!

Vier Valentijn aan de kust!Ja, jij geeft het toe… Valentijn is helemaal jouw ding! Die ene dag in het jaar waarbij je het excuus hebt om eens extra klef en romantisch te doen. Of dat perfecte excuus om er toch eens met je tweetjes op uit te trekken… En dan nog het liefst naar de Belgische kust! Een hotelletje hier, een diner daar, een wandeling… De kust is de ideale plek om heerlijk te kunnen genieten van elkaar.

Valentijn vieren aan de Belgische kust, waarom?

Omdat het simpelweg de meest romantische decors heeft voor Valentijn. Denk daarbij maar aan die langverwachte strandwandeling waarbij je hand in hand door het zand loopt. Of de prachtige kleuren van de zonsondergang die je met je geliefde kan bekijken vanop de duinen. De zachte winterbries in je haren waarbij je je heerlijk tegen je partner aanschuift om je een beetje te verwarmen. Gezond en romantisch! Geef toe, dat klink al heel mooi, toch?

Maar dat is niet alles wat onze Belgische kust bij Valentijn te bieden heeft. Naast het mooie decor zijn er ook tal van evenementen en arrangementen die de harten van de liefdeskoppeltjes sneller zullen doen slaan. Zo staan er enkele Valentijnswandelingen op het programma zoals de ‘Late Valentijntjestocht’ in Middelkerke of de Valentijnpromenade van ‘Liefde tussen de Lijnen’. Voor de sportieve koppeltjes onder ons is er de knuffelduik of de Love, Bike and Run-parcours in Knokke.

Overnachting met Valentijn aan zee?

Natuurlijk! Dit is het ideale moment om een hotel of appartementje te boeken. Zo kan je Valentijn voluit vieren en kan je twee dagen genieten van onze kustgemeenten. Niemand heeft gezegd dat Valentijn maar één dag gevierd moet worden, nietwaar?

Jij kiest of je deze keer een verblijf neemt met uitzicht op zee, of beter nog met een wellness accommodatie in het hotel. Valentijn betekent verwennen of laten verwennen!

Valentijn moet gewoon gevierd worden aan de kust. Hier vindt je zowel de entertainment als de rust die van deze Valentijn een absoluut topweekend zullen maken voor zowel jou als de liefde van je leven!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer