Betoverende Nachtjes op het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist
Featured op strandverblijf

Betoverende Nachtjes op het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-HeistErvaar het magische spektakel van het jaar tijdens het Internationaal Vuurwerkfestival in Knokke-Heist. Dit jaarlijks terugkerende evenement, dat plaatsvindt op het strand Meerlaan, ter hoogtevan  Zeedijk-Alberstrand 480 in Knokke-Heist, biedt een unieke combinatie van vuurwerk en muziek die de nachtelijke hemel omtovert tot een sprookjesachtige beleving.

Het festival vindt plaats op 18, 20, 22, 24 en 26 augustus en begint telkens om 22 uur. Elk van deze avonden brengt een ander land zijn verhaal tot leven in een schitterende show vol kleur en geluid. Dit niet te missen evenement wordt georganiseerd door vier verschillende landen, en elk brengt hun unieke touch aan het geheel. Beleef de wereld door de ogen van deze creatieve teams terwijl ze hun verhaal weven in de donkere hemel met flikkerende sterren van vuurwerk.

Maar dat is nog niet alles. Op 26 augustus sluit team België het vuurwerkfestival af en wordt de winnaar bekend gemaakt.  Voel de spanning stijgen terwijl de laatste vuurpijl de lucht in gaat en de winnaar wordt bekendgemaakt. En het beste deel? Dit vuurwerkfestival is volledig gratis te bezoeken! Dankzij de samenwerking met BMW is dit onvergetelijke evenement voor iedereen toegankelijk. Dus nodig je vrienden en familie uit voor een nacht onder de sterren en laat je betoveren door het Internationaal Vuurwerkfestival in Knokke-Heist.

Of je nu een lokale inwoner bent of een bezoeker die op zoek is naar een unieke ervaring, het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist is een evenement dat je niet wilt missen. Dus zet de data in je agenda, pak je strandstoel en kom naar Knokke-Heist voor een nacht vol magie en verwondering.

Praktische info Internationaal vuurwerkfestival Knokke-Heist

Tijdens deze editie strijden 4 landen voor de winst. Wie van de volgende 4 teams zal het Internationaal vuurwerkfestival Knokke-Heist 2023 winnen?

Vuurwerk op 18 augustus 2023 in Knokke door Frankrijk

Datum: 18 augustus 2023
Start: 22 uur
Locatie: Strand Meerlaan, Knokke-Heist
Land: Frankrijk
Team: Régie Fête Pyrotechnie

Vuurwerk op 20 augustus 2023 in Knokke door Mexico

Datum: 20 augustus 2023
Start: 22 uur
Locatie: Strand Meerlaan, Knokke-Heist
Land: Mexico
Team: Pyro MX

Vuurwerk op 22 augustus 2023 in Knokke door Italië

Datum: 22 augustus 2023
Start: 22 uur
Locatie: Strand Meerlaan, Knokke-Heist
Land: Italië
Team: Pirotecnica San Pio

Vuurwerk op 24 augustus 2023 in Knokke door Duitsland

Datum: 24 augustus 2023
Start: 22 uur
Locatie: Strand Meerlaan, Knokke-Heist
Land: Italië
Team: A-TEAM Services

Vuurwerk op 26 augustus 2023 in Knokke door België (out of competition)

Closing show door België en bekendmaking van de winnaar van het Internationaal vuurwerkfestival Knokke-Heist.

Datum: 26 augustus 2023
Start: 22 uur
Locatie: Strand Meerlaan, Knokke-Heist
Land: België
Team: HC Pyrotechnics

We kijken uit naar je komst naar dit spectaculaire evenement dat de nachtelijke hemel van Knokke-Heist omtovert tot een kleurrijk canvas. Tot ziens op het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist!

Welk spektakel mag je verwachten tijdens het Internationaal vuurwerkfestival?

Benieuwd naar welk spektakel je mag verwachten tijdens het Internationaal vuurwerkfestival in Knokke? Via onderstaand filmpje kan je de show van team Duitsland uit 2022 herbekijken. 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer