Halloween aan zee 2023

Halloween aan zee 2023Trick or treat! Halloween aan zee is een trend die elk jaar groeit in populariteit. Voor de echte Halloween-liefhebbers is dit hét evenement vol schrik en huiver, pompoenen en vuur. Op 31 oktober, de dag voor Allerheiligen, is het Halloween. De week daarvoor transformeert de Belgische kust al in een Halloweenparadijs. Er zijn tal van Halloween-events, halloweenparades en halloweenstoeten om jou te entertainen. Wij zetten met veel enthousiasme alle Halloween activiteiten aan de kust per gemeente voor je op een rij. Zo weet je precies waar je het beste kunt gaan griezelen aan de Belgische kust. Bovendien delen we ook onze top 3 favoriete Halloween activiteiten. Ben je klaar om te gaan griezelen?

Halloween Aan Zee: Activiteiten in Kustgemeenten voor 2023

Elke gemeente langs de Belgische kust viert Halloween op hun eigen manier, sommigen wat uitbundiger dan anderen. Via de onderstaande links navigeer je snel naar de Halloween evenementen en halloweenstoeten per kustgemeente.

Ben je klaar om te ontdekken wat Halloween aan de Belgische kust dit jaar te bieden heeft?


Over Halloween aan de Belgische kust

Halloween is al jaren op tal van plaatsen aan de kust een groot event. Gedurende de week voor Halloween vinden er in tal van kustgemeente activiteiten, events en parades plaats. 
Halloween valt ieder jaar op dezelfde dag, namelijk 31 oktober. Dit jaar is Halloween op een dinsdag, dat zorg er voor dat er al tal van activiteiten ook in het weekend plaats zullen vinden.
Ideaal voor de echte Halloween liefhebber, want hierdoor zullen er extra veel dingen te doen zijn aan zee.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer