Oktoberfoor 2023 - Kermis in Oostende

Oktoberfoor 2023 - Kermis in OostendeVan 6 oktober tot 5 november 2023 maakt de Oktoberfoor in Oostende zijn grandioze terugkeer! Een maand lang kun je je hart ophalen aan talloze attracties die voor opwinding en plezier zorgen. Deze bevinden zich op het Wapenplein, de Groentemarkt, het Mijnplein en het Sint-Petrus- en -Paulusplein in Oostende. Bereid je voor op een maand vol gillen van plezier!

Praktische info en openingsuren Oktoberfoor Oostende

Oktoberfoor Oostende gaat door van 6 oktober tot en met 5 november 2023.
De attracties op de Oktoberfoor zijn minstens open op deze tijdstippen (dit betekent dat de foorkramers vroeger kunnen openen of langer kunnen open blijven):

  • Maandag en dinsdag: van 16.00 uur tot 19.30 uur
  • Woensdag: van 14.00 uur tot 19.30 uur
  • Donderdag: van 16.00 uur tot 19.30 uur
  • Vrijdag: van 16.00 uur tot 22.00 uur
  • Zaterdag: van 14.00 uur tot 23.00 uur
  • Zondag: van 14.00 uur tot 19.30 uur

Tijdens de herfstvakantie zijn de attracties op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geopend tot 21.00 uur.

Locaties kermisattracties in Oostende

De Oktoberfoor in Oostende gaat door op verschillende pleinen. Onderstaande is een overzicht waar je telkens verschillende kermisattracties kan terug vinden:

 • Wapenplein
 • de Groentemarkt
 • het Mijnplein
 • het Sint-Petrus- en -Paulusplein

Speciale activiteiten tijdens Oktoberfoor in Oostende

Halloween op de Okoberfoor

Hou je ervan om te griezelen op Halloween? Kom dan op dinsdag 31 oktober 2023 zeker naar de oktoberfoor want die dag staat alles in het teken van pompoenen, spoken en andere griezels. Die dag is tevens Familiedag waarop je alle attracties tegen een verminderingstarief kan bezoeken.

Prikkelarme dag op de Oktoberfoor

Op dinsdag 10 oktober 2023 organiseert de Oktoberfoor in Oostende een speciale Prikkelarme Kermisdag. Deze bijzondere dag is ontworpen voor mensen met een beperking, autisme en epilepsie. Tijdens deze dag worden lichteffecten en geluidsniveaus aangepast om een comfortabelere en toegankelijkere omgeving te creëren. Dit maakt de kermis een veiligere en meer genietbare ervaring voor bezoekers die gevoelig zijn voor zintuiglijke prikkels. Het is een geweldige gelegenheid om van de kermis te genieten zonder de gebruikelijke zintuiglijke overweldiging, waardoor iedereen de kans krijgt om te proeven van het plezier en de opwinding die de Oktoberfoor te bieden heeft.

Meet&greet met Paw Patrol op de Oktoberfoor

Woensdag 25 oktober 2023 staat een meet & greet op het programma met Paw Patrol. Afspraak op de Groentemarkt van 16.00 tot 17.00 uur.

 

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer