Gastronomisch tafelen aan zee? Ontdek Marina, Caillou of Bistro Mathilda

Gastronomisch tafelen aan zee? Ontdek Marina, Caillou of Bistro Mathilda



Culinaire liefhebbers hoeven deze winter (gelukkig) niet ver te reizen om hun magen te vullen, want aan de Belgische kust kun je ook heerlijk culinair genieten. Hieronder lichten we 3 hotspots uit die zeker de moeite waard zijn om zelf eens uit te proberen tijdens je volgende restaurantbezoek.

Hoogstaand tafelen bij Marina of Caillou

Aan zee heb je heel veel restaurants, maar kun je overal even lekker eten? Voor velen onder ons is het altijd een uitdaging om een goed restaurant aan zee te vinden. Tijd om daar verandering in te brengen. Wij zetten graag de volgende 3 restaurants in de kijker. Opgelet: reserveren is een must, want deze hotspots aan zee zijn fel begeerd.

Marina

Marina in Oostende

Door de mooie score in Gault&Millau weet je dat dit restaurant in Oostende zeker een bezoekje waard is. Ga tijdens je volgende uitstap naar de Belgische kust hier zeker eens fenomenaal dineren.

Telefoonnummer: 059 70 35 56
Adres: Hendrik Baelskaai 7a, 8400 Oostende

Lees meer over Marina op strandverblijf.


Caillou

Caillou in Knokke-Heist

Door de mooie score in Gault&Millau weet je dat dit restaurant in Knokke-Heist zeker een bezoekje waard is. Ga tijdens je volgende uitstap naar de Belgische kust hier zeker eens fenomenaal dineren.

Telefoonnummer: +32 50 66 91 77
Adres: Knokkestraat 282, 8300 Knokke-Heist

Lees meer over Caillou op strandverblijf.


Bistro Mathilda

Bistro Mathilda in Oostende

Door de mooie score in Gault&Millau weet je dat dit restaurant in Oostende zeker een bezoekje waard is. Ga tijdens je volgende uitstap naar de Belgische kust hier zeker eens goed smullen.

Telefoonnummer: 059 510 670
Adres: Leopold II-laan 1, 8400 Oostende

Lees meer over Bistro Mathilda op strandverblijf.


Altijd lekker eten

Na een dagje heerlijk uitwaaien aan zee schuif je dus met plezier de benen onder tafel bij één van de 3 bovenstaande adresjes. Smakelijk!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer