Op restaurant in Knokke of Wenduine, wij nemen je mee op culinaire ontdekkingstocht

Op restaurant in Knokke of Wenduine, wij nemen je mee op culinaire ontdekkingstocht



Aan zee kun je meer dan enkel op het strand liggen. Je kunt er leuk winkelen, cultuur opsnuiven en natuurlijk ook lekker eten en drinken. Een bezoek aan de belgische kust is daarom nooit een slecht idee. Wij geven je alvast 3 fijne restaurants aan zee mee waar je aan tafel in de watten wordt gelegd.

Een prachtige topervaring bij één van deze 3 TOP restaurants

Ken je een goed restaurant? Waar moeten we gaan eten? De meest voorkomende vragen als je naar zee gaat. Wij maken je het graag makkelijk, breng je een bezoekje aan Knokke, Wenduine of Knokke-Heist? Dan moet je zeker bij één van de volgende restaurants de beentjes onder tafel schuiven.

De Savoye

De Savoye in Knokke

In het mooie Knokke moet je zeker eens gaan eten bij De Savoye. Dit restaurant is fenomenaal en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: 050 62 23 61
Adres: Dumortierlaan 18, 8300 Knokke

Lees meer over De Savoye op strandverblijf.


Yelo

Yelo in Wenduine

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Yelo er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Wenduine. Wil je goed smullen? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: 050 73 63 73
Adres: Pauwaertstraat 13, 8420 Wenduine

Lees meer over Yelo op strandverblijf.


La Rigue

La Rigue in Knokke-Heist

In het mooie Knokke-Heist moet je zeker eens gaan smullen bij La Rigue. Dit restaurant is lekker en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: +32 50 61 06 06
Adres: Elizabetlaan 160, 8300 Knokke-Heist

Lees meer over La Rigue op strandverblijf.


Uit eten aan zee

Dat je aan zee dus lekker kunt eten weet je nu wel. Nog meer hotspots ontdekken? Neem dan een kijkje op restaurantaanzee.be of check deze rubriek.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer