7 x pannenkoeken eten aan de Belgische kust

7 x pannenkoeken eten aan de Belgische kustOok aan zee kun je genieten van zoete lekkernijen. In de winter met een lekker warm kopje koffie of chocomelk, in de zomer met een bolletje ijs. Voor kinderen is pannenkoeken eten altijd wel leuk, maar als volwassene kun je er zeker en vast nog van genieten. Hier zijn enkele lekkere pannenkoekenadresjes aan de Belgische kust:

’t Zoet Genot in Oostduinkerke

Voor verse huisbereide pannenkoeken kun je bij ’t Zoet Genot in Oostduinkerke terecht. Ook hun ijs is artisanaal bereid: probeer dus zeker eentje met een bolletje speculoosijs (indien mogelijk).

Info en openingsuren 't Zoet Genot Oostduinkerke

Albrecht in Oostende

Pannenkoeken Albrecht Food & Coffeebar Oostende

Geen flinterdunne flensjes maar wel heerlijke American Pancakes! Je hebt er keuze tussen red velvet pancakes, brownie pancakes (aanrader!), blueberry pancakes en natuurlijk de gewone vanillevariant. Ze worden geserveerd met lekker veel fruit!

Info en openingsuren Albrecht Oostende

’t Fietskotje in Bredene

Een pannenkoek van een halve of hele meter, dat vind je enkel bij ’t Fietskotje in Bredene! Het gezellige pannenkoekenhuisje staat hierom ook bekend en je kunt naast de zoete pannenkoeken ook kiezen voor de hartige variant!

Meer info en openingsuren

Mano in De Haan

Pannenkoek met banaan en ijs met uitzicht op zee

De pannenkoeken van Tearoom Mano in De Haan zijn zeker de moeite waard om eens te hebben geproefd! Ze worden vers geserveerd en we raden aan om er toch eentje met een bolletje huisbereid ijs te proberen.

Meer info en openingsuren

Brasserie Nieuwpoort in Nieuwpoort

Na een wandeling langs de haven van Nieuwpoort kun je bij Brasserie Nieuwpoort op de markt van Nieuwpoort-Stad even genieten van een lekkere pannenkoek tijdens de middag! Zin in ander zoets? Ze hebben ook wafels en ijsjes!

Info en openingsuren Brasserie Nieuwpoort

Bloom in Heist

Bloom pannenkoek flensje

 Heerlijke verse en dunne pannenkoeken, daaraan kun je je alvast verwachten als je gaat eten bij Bloom in Knokke! We combineerden de pannenkoek met suiker met een lekkere warme chocolademelk. Bij de pannenkoek krijg je ook nog eens 3 verschillende soorten suiker!

Info en openingsuren Bloom

De Zandbank in Middelkerke

Pannenkoek op 14 verschillende wijzen: dat mag je verwachten bij De Zandbank in Middelkerke. Ga voor pannenkoeken met verse aardbijen of voor een pannenkoek Sibérienne (bereidt met Grand Marnier en geserveerd met ijs en slagroom).

Info en openingsuren De Zandbank Middelkerke


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer