De beste restaurants in De Haan

De beste restaurants in De Haan

De Haan is een unieke kustgemeente: geen hoogbouw, maar wel nette huisjes langs de kustlijn, prachtig gerestaureerde villa's uit de belle époque, mooie natuurgebieden om verloren in te lopen,... Het is ook de kustgemeente waar Albert Einstein verbleef in 1933 en waar je in een retro cinema naar de film kunt gaan. De Duinbossen verbinden De Haan met Wenduine en is een prachtige route om te doen. In Wenduine heb je dan de alombekende Spioenkop, het witte 'huisje' met rode dak bovenop de duinen.

Voordat je aan een lange wandeling begint of na het beklimmen van de Spioenkop krijg je vast wel honger. In Wenduine en De Haan is er gelukkig genoeg keuze aan leuke restaurants, gezellige brasseries en moderne bistro's. Of je nu nood hebt aan een uitgebreid ontbijtje, een lichte lunch of een lekker diner met zicht op zee, in De Haan en Wenduine zijn er meer dan genoeg adresjes!

Voor een lekker etentje hoef je zelfs niet ver te zoeken: op de zeedijk, in de winkelstraten of zelfs op het strand kun je wel een gezellig plekje vinden om te genieten van lekker eten.

Nood aan een lekkere maaltijd bij een van de beste restaurants, brasseries of bistro's in De Haan?

Vind ze hier!

Aanbevolen restaurants in De Haan

Ontdek meer restaurants in De Haan

Restaurants in De Haan

Filters
57 resultaten
Sorteer op

een ogenblikje geduld.
Wij zoeken naar de best mogelijke resultaten

Pagina van 5