Retro Sur Mer in Wenduine

Retro Sur Mer in Wenduine

In De Haan heb je Trammelant, in Wenduine heb je... Retro Sur Mer! Het vintage weekender feest keert ook dit jaar terug op 26, 27 en 28 juli 2019 en belooft een weekend vol (vintage) fun te worden.

De beentjes losschudden

Leer klassieke dansen zoals de Charleston, de Black Bottom en de Foxtrot en laat je flapper jurk iedereen van de dansvloer maaien. Niet letterlijk natuurlijk! Als je de dansen nog niet kent of je wil het graag leren: er zal altijd wel iemand zijn die je het wil leren!

Animatie voor het hele gezin

De kinderen kunnen zich laten tatoeëren of laten opmaken met de mooiste rockabilly kapsels en genieten van verschillende acts die ze versteld zal laten staan! De ouders kunnen zich ook laten omtoveren tot een vintage versie van zichzelf in de Beauty Boudoir of bij de Barbier.

Rockabilly Babes en oldtimers

Je zult je ogen de kost kunnen geven want er zullen heel wat mensen verkleed in het thema gaan! Wil je zelf ook eens een rockabilly babe zijn? Leer dan de perfecte cat eye, zorg voor eenmooie pinup hairdo en zoek van Pinspiratie op over de kledingstijl! Daarnaast zijn er ook heel wat knappe oldtimers die op de zeedijk te bezichtigen zijn.

Praktisch

26 tot 28 juli 2019
Zeedijk Wenduine

Meer info volgt nog

Ontdek de vorige editie!


Officiële website Radar Events

 

Aanbevolen door Strandverblijf in De Haan

Ontdek meer

Blogberichten uit De Haan