Film op het Strand

Film op het Strand

Filmpje meepikken aan zee? Dat kan in een van de verschillende bioscopen, maar in juli en augustus kun je elke donderdag op het strand van Zeebrugge genieten van een blockbusterfilm!

© Film op het Strand Zeebrugge
© Film op het Strand

Uniek decor

Neem een strandstoel mee of vlij je gewoon neer in het zand en geniet van een gezellig avondje film kijken op het strand van Zeebrugge. Bij surfclub Icarus wordt een groot scherm opgericht waarop elke donderdag verschillende blockbusters en kinderfilms te zien zijn . 

Wat neem je best mee?

Een strandstoel, zitzak, handdoek,... je maakt het jezelf comfortabel! Daarnaast kun je ook een picknick meenemen, zolang je maar opruimt achteraf, en misschien ook een extra dekentje zodat je het zeker niet koud krijgt. Een date meenemen gaat ook, dan kun je gezellig zo dicht mogelijk bij elkaar kruipen om het warm te krijgen als het wat afkoelt. 

Programma

Elke donderdag in juli en augustus worden er 3 films gespeeld, respectievelijk om 14:00, 16:00 en 20:00. De eerste twee vertoningen zijn kinder- en jeugdfilms en de laatste vertoning is het tijd voor een topfilm.

Het programma wordt later bekendgemaakt

Meer info

Film op het Strand
Strand Zeebrugge (naast Surfclub Icarus)
0
50 44 20 02

Officiële website Film op het Strand