Teambuilding aan de Belgische Kust

Teambuilding aan de Belgische KustWavekarting Zee

Take teambuilding to the next level en trek met jouw team naar de zee! De Belgische kust is daar de ideale plek voor. Denk maar aan straffe activiteiten als wave karting, kiten, zeilen, rafting en go- carting op de zeedijk! Bij o.a. The Outsider Coast, Surfers Paradise en Lakeside Paradise kun je tal van andere sportieve activiteiten doen met je team die gegarandeerd leuke foto's opleveren voor op de bedrijfswebsite. 

Wil je het liever wat rustiger houden? Probeer eens een escape room: steek die hersenen bij elkaar en zorg dat je binnen de tijd uit de kamer bent! Op Escapegames Belgium vindt je de escape rooms aan de kust. Bij slechter weer kun je in De Kegel X-Treme een aantal indoor activiteiten doen zoals karting, bowlen en laser shooting. Andere activiteiten zoals fietstochten, citygames en minigolf zijn ook aanraders. Zijn jij en je team fervente wandelaars en houden jullie van natuur, dan kun je een geleide wandeling door het Zwin plannen!

De dag afsluiten kan in het casino, leuke beach bar of restaurant. Adresjes nodig? Bekijk onze blogs “10 lekkere adresjes aan onze Belgische kust” en “5 beste beach bars aan de Belgische Kust”!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer