5 voordelen van single zijn op Valentijn

5 voordelen van single zijn op Valentijn14 februari: die ene dag in het jaar dat je in de winkels om de oren wordt geslagen met chocolade en bloemen. Als single moet je je er niet teveel van aantrekken: Valentijn is immers weer een dag als alle andere. Maar er valt voordeel te halen uit deze dag!

Voordeel 1: CHOCOLADE

De dag na Valentijn is de chocolade in de winkels vaak afgeprijsd, dus je kunt jezelf trakteren op een lekkere doos bonbons die je kunt eten terwijl je lekker snug in de zetel zit met een dekentje en een film op je favoriete streamingsdienst. My Bloody Valentine bijvoorbeeld?

Voordeel 2: je moet je geen zorgen maken om cadeau’s

Na de feestdagen in december is het laatste wat je wil nog meer cadeautjes moeten kopen. Toegegeven, het is altijd leuk om een cadeau te krijgen, maar het is geven en nemen! Je moet tenminste niet alle winkels afschuimen om het perfecte Valentijnscadeau te vinden!

Voordeel 3: Je bespaart geld

Geld dat je aan jezelf kunt uitgeven! Dit vloeit een beetje voort uit het feit dat je geen cadeau’s moet kopen, maar dat geld kun je gebruiken om je favoriete snack te bestellen of om met vrienden en vriendinnen een avondje te gaan stappen.

Voordeel 4: Geen drama

Zullen ze het cadeau dat je gekocht hebt wel leuk vinden? Ben je vergeten iets leuks te kopen voor je partner? Dat zijn allemaal dingen waar je je geen zorgen om moet maken. Geen verplichtingen, zalig toch?

Voordeel 5: Valentijn is niet enkel voor koppels

Valentijn is de dag van de liefde, en je houdt toch zeker van meer dan één persoon? Je beste vriend(in), je zus of broer of zelfs je huisdier. We zeggen niet dat je ze een cadeautje moet kopen, maar iets tof samen doen op Valentijn is toch fijn?


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer