Datenight aan zee! #puntenscoren bij je geliefde in Oostende of Nieuwpoort

Datenight aan zee! #puntenscoren bij je geliefde in Oostende of NieuwpoortAls koppel ga je natuurlijk eens graag op citytrip. Een citytrip naar zee plannen is dan altijd een goed idee. Maar wil je echt #puntenscoren bij je partner? Plan dan zeker ook een romantisch etentje of avondje uit.  Bij strandverblijf maken we het je graag makkelijk en lichten daarom enkele romantische zaken uit aan de Belgische kust uit.

Romantisch avondje in Oostende

Tips voor een romantisch avondje uit in Oostende om écht punten te scoren.

Bistrot in Oostende - sharing is caring

Wij delen het graag met jou, Bistrot is de ideale plaats om een lekkere cocktail te drinken in Oostende en te genieten van tapas. Volgens ons de ideale start (of einde?) voor een romantisch avondje uit in Oostende.

Wij gingen onlangs trouwens zélf langs bij Bistrot. Alle details kennen? Lees dan hier snel verder.

 

 

 

Culinair genieten bij Kurso in Oostende

Restaurant Kurso in het Kursaal van Oostende? In één woord samengevat? TOP. Bij Kurso kan je genieten van mekaar, van het lekkere culinaire eten en van een fantastisch uitzicht. Niet voldoende? Misschien staat er de avond dat jij met je geliefde aan zee gaat genieten wel een concert op het programma in het Kursaal van Oostende.

 

Kurso ontdekken ?

 

Romantisch avondje in Nieuwpoort

In Nieuwpoort kan je ook #puntenscoren. Nieuwpoort is in tegenstelling tot vele andere kustgemeenten een badplaats die eigenlijk bestaat uit 2 delen, Nieuwpoort-Stad en Nieuwpoort-Bad. Wij plaatsen graag 2 topzaken in de kijker, eentje vlak aan zee en de ander in't stad.

Culinair genieten bij Feu d'Or

Is jou partner een echte foodie? Dan ben je bij Feu d'or in Nieuwpoort-bad zeker aan het juiste adres.  Feu d'Or is een gezellig restaurant voor ieder wat wils. Het gezellige en warme interieur zorgt sowieso voro een romantisch avondje uit. 

Altijd moeite gehad met kiezen? Kies dan zeker eens voor de Tapas Carte Blanche. 10 tapas naar keuze van de chef die je telkens weer verrassen. 

 

 

Galjoen - fine dining met zicht op de jachthaven van Nieuwpoort

Genieten van een diner met een uitzicht om ù tegen te zeggen? In de Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort dineer je bij Galjoen in een gezellig en romantisch kader terwijl je uitkijkt over de jachthaven.

 

Romantische alternatieven ?

Ga je eerder liever ontbijten of genieten van mekaar met een goede kop koffie?
Kijk dan zeker eens bij deze zaken.

Liever een gezellig avondje naar de bioscoop voor een leuke film? Ontdek de cinema's aan zee


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer