Culinaire topevenementen aan de kust

Culinaire topevenementen aan de kustEen hapje eten aan zee, dat moet niet altijd in een restaurant! Er zijn tal van culinaire evenementen aan de Belgische kust waar je verschillende lekkernijen kunt proeven.

Knokke | Mise en Plage

Op 21, 22 en 23 juni 2019 kun je op het strand voor Casino Knokke genieten van de lekkerste gerechten, bereidt door topchefs uit Knokke-Heist en de Zwinstreek. Zin om dus een weekendje te proeven van lokale gerechten en leuke ambiance? Noteer dan alvast maar Mise en Plage in je agenda!

Blankenberge | Gin + KOK

Op de Grote Markt van Blankenberge komen op 8 juni 2019 verschillende handelaars en restaurants uit de stad samen om je te laten proeven van hun specialiteiten. Gin + KOK is niet enkel lekker eten, maar ook genieten van ambiance, een goede gin (meer dan 15 verschillende merken!) en een leuk dagje in Blankenberge. Iets voor jou? Noteer dan Gin + KOK in je agenda!

Nieuwpoort | Foodfront

In november komen 4 chefs uit Nieuwpoort samen in de Vismijn om stevig te feesten én heerlijke maaltijden klaar te maken. Foodfront is een culinaire beleving met afterparty die niet mag ontbreken in je agenda.

Meer info over Foodfront

De Haan | Kok @ Zee

Op 10 juli 2019 wordt park La Potinière in De Haan omgetoverd tot een foodmarket om ù tegen te zeggen. Geen streetfood, maar wel topgerechten uit de beste restaurants van De Haan die in hapklare porties aan jou geserveerd worden. Genieten van een lokaal biertje hoort daar dan natuurlijk ook bij!

Oostende | À l'Ostendaise

Geniet op 22 en 23 juni 2019 van lekkere gerechtjes op het Zeeheldenplein, je weet wel, dat plein bij het kunstwerk Rock Strangers van Arne Quinze. À l'Ostendaise belooft topgerechten op z'n Oostends, ga jij kijken of ze de belofte waarmaken?

Meer info over À l'Ostendaise

Bredene | Fiesta Europa

In Bredene gaan ze tijdens Fiesta Europa internationaal met specialiteiten uit de uithoeken van Europa. Van 5 tot 7 juli 2019 geniet je  op het  van de lekkerste gerechten en drankjes.

Middelkerke | Tastoe

In de schaduw van de Belle Vue (in de volksmond de Rotonde) van Westende kun je op 4 en 5 mei 2019 genieten van heerlijke lokale producten. Verschillende handelaars en restaurants bieden dan hun specialiteiten in kleinere porties aan. 

Meer info over Tastoe

Koksijde | Garnaalfeesten

Een vaste waarde in Koksijde: de Garnaalfeesten! Op 29 en 30 juni 2019 wordt er gezorgd voor ambiance, animatie en... garnalen natuurlijk! 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer