Tastoe Middelkerke

Tastoe Middelkerke

Een weekend culinair genieten in Middelkerke: dat is Tastoe! Twee dagen lang proef je van heerlijke gerechten, vergezeld door een streepje muziek en je ontdekt ook heel wat streekproducten van Middelkerke!

Signature dishes van toprestaurants en -caterers

In de schaduw van het bekende Belle Vue hotel stellen de deelnemende restaurants en caterings tijdens Tastoe hun signature dishes voor. Je krijgt een hapklare portie die je hoogstwaarschijnlijk zal doen verlangen naar meer!

Streekproducten in de kijker

Tijdens Tastoe zullen ook heel wat verschillende streekproducten in de kijker worden geplaatst: je kunt proeven van lokale koekjes, gebak, honing en paté. Daarnaast gaat een lekker streekbiertje er ook wel in! Jus De Mer en Dunekeun zijn alvast van de partij, maar voor Tastoe werd er speciaal de Tastoe Beach beer special edition 'Braven Apostel' gemaakt. Zeker eens proberen dus! Heb je liever een koffietje en gebak, dan is er de samenwerking tussen Biscuit en Veroma: een smakelijke dessertschotel én een bakje troost, wat moet een mens nog meer?

Tastoe Soirée

Op zondagavond blijft Tastoe iets langer open: van 18:00 tot 22:00 kun je dan lekker verder genieten van de heerlijke culinaire lekkernijen. Kaarten kosten € 30,00 en zijn te koop bij de deelnemende restaurant. In ruil hiervoor krijg je 15 jetons, een aperitiefje én maak je kans op een waardebon van € 100,00 bij een van de deelnemende restaurants!

Ambiance

Lekker eten en drinken gaat natuurlijk gepaard muziek! DJ Gueush verzorgt het hele weekend lang voor sfeervolle muziek, maar er zijn ook optredens van Sea Gulls en Arrow. 

Praktisch

De data van Tastoe 2020 zijn nog niet bekend.

 


Met de auto? Ontdek waar je kunt parkeren
Als je met het openbaar vervoer komt, kun je afstappen aan de Kusttramhalte Westende Belle Vue.

Like Tastoe 'Belle Vue' op Facebook

Aanbevolen door Strandverblijf in Middelkerke

Ontdek meer

Blogberichten uit Middelkerke