Een Valentijn boordevol liefde in Oostende

Een Valentijn boordevol liefde in OostendeWil jij graag met je geliefde een weekendje naar zee voor Valentijn? Dan is Oostende dé badplaats bij uitstek. Een strandwandeling, een etentje met z’n tweetjes, maar ook enkele leuke evenementen kunnen van jouw Valentijn een topdag maken. Onze voorstel voor een dagje Oostende;

Start met een ontbijtje

Wanneer je volop van Valentijn wilt genieten dan kan een ontbijtje écht niet ontbreken. Waar er heel veel koppeltjes die dag ongetwijfeld zullen genieten van een ontbijt op bed, kan jij vast en zeker genieten van een luxe-ontbijt in de verschillende gezellige tearooms in Oostende. Wij raden vast en zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen bij Albrecht. Daar kan je onder andere genieten van enkele heerlijke lekkernijen met een hartverwarmende koffie.
Maar daar blijft het niet bij…Wij kennen nog enkele andere leuke adresjes voor een gezellig ontbijt.

Bezoekje aan ‘Liefde tussen de lijnen’

Een mini-festivalletje voor woord en muziek waar jij samen met je partner naar hartenlust kan genieten van verschillende theatervoorstellingen. Een volledig weekend van 7 t.e.m. 9 februari 2020 in het teken van liefde en verlangen… Mooier kan het toch niet? ‘Liefde tussen de lijnen’ is een prachtig spektakel dat je naar verschillende locaties in Oostende brengt. Zo ontdek je Oostende op een heel andere manier samen met de liefde van je leven.

Programma Liefde tussen lijnen:

• Do 30/01/2020: Gedichtendag met Peter Verhelst
• Vrij 07/02/2020: Let Love Rule
• Zat 08/02/2020 : Valentijnpromenade
• Zat 08/02/2020: Bibdate
• Zon 09/02/2020: Over de liefde gesproken
• Zon 09/02/2020: Proust en de liefde

Ontdek meer info over Liefde tussen Lijnen

Maak een strandwandeling

Een romantische strandwandeling is een echte to-do wanneer je Valentijn aan zee viert. Een heerlijke wandeling waarbij je hand in hand op het strand strompelt. Het geluid van de golven, de gezonde zeelucht… Dit is het ideale ontspanningsmomentje voor jullie beiden. En wil je het nog extra romantisch maken? Dan moet je de wandeling zeker op het moment van de zonsondergang plannen. Zo kan je genieten van het prachtige kleurenspel dat de lucht boven de horizon in petto heeft voor jullie. Het kan allemaal zo mooi zijn, toch?

Verras je partner met een Valentijnsdiner op de Mercator

Wil jij nog eens extra romantisch uit de hoek komen? Boek dan een diner aan boord van het prachtige zeilschip de Mercator! Een unieke en exclusieve setting waar jij het hart van je geliefde vast en zeker helemaal mee kan veroveren. Zoals ze vaak zeggen gaat liefde door de maag en met ‘liefdevolle bubbels’, ‘cupido’s slaatje’ en een ‘Véritable Amour’ als nagerecht zal dat zeker niet anders zijn. Voor €74 per persoon krijg je een sterrenwaardig 5-gangenmenu geserveerd inclusief aangepaste wijnen. Mmmm, dat klinkt toch al heerlijk toch.

Boeken kan nog t.e.m. 10 februari dus wees er snel bij. Bekijk de facebook pagina van Mercator voor boekingen.

Wanneer:

  • Vrij 14/02/2020 om 19u30
  • Zat 15/02/2020 om 19u30
  • Zon 16/02/2020 om 12u30

Waar: Mercatordok, 8400 Oostende

Met deze formule zal je Valentijn in Oostende zeker niet tegenvallen. Niet alleen wordt je culinair verwend maar ook literair! Daarnaast is er genoeg ruimte om te genieten van elkaar maar ook van het prachtige Oostende. Dit wordt vast en zeker een Valentijn om nooit meer te vergeten!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer