Kwispelfestival De Panne, een festijn voor honden en baasjes!

Kwispelfestival De Panne, een festijn voor honden en baasjes!Wandelen is één van de populairste bezigheden van de Belgen. Voeg daar nog eens de hond en de Belgische kust aan toe en dan heb je gegarandeerd een succesformule. Daarom organiseert De Panne dit jaar zijn eerste editie van het kwispelfestival waarbij honden centraal staan. Voor alle hondenliefhebbers staan er leuke wandelingen op het programma alsook weer wat ontspannende entertainment.

Entertainment voor honden

Op zondag 17 mei zijn al onze trouwe viervoeters welkom op het Leopold I-Esplanadeplein in De Panne. Er worden zowel vrije wandelingen als geleide wandelingen georganiseerd die we hieronder ook nog eens even kort toelichten. Maar daarnaast is er ook een hondenmarkt waarop je je viervoeter met verschillende leuke gadgets kan verwennen of enkele leuke initiaties waarbij je jouw hond misschien nog iets kan bijleren. Dit kan gaan van ‘doggy dance’ tot ‘politiehondenschool’ tot andere hondensporten. Of luister je liever naar een voordracht van de enige echte hondenfluisteraar? Van een kwispelfestival gesproken!

Wandelingen met je trouwe viervoeter

Een leuk initiatief voor elke hondenliefhebber in het land en een nieuwe kans om een unieke uitstap met je trouwe viervoeter te doen. Wij raden aan zeker eens een kijkje te gaan nemen!

Vrije wandeling:  

a.d.h.v. wegwijzers en een wandelplan te verkrijgen aan de infostand

  • korte wandeling: 4km, ook toegankelijk voor minder mobiele mensen
  • Lange wandeling: 7 km

Inschrijfprijs: €5

Geleide wandeling:

Speurtocht onder begeleiding van een gids

  • Tocht van 10u-12u.
  • Tocht van 14u-16u.

Inschrijfprijs: €5

Waar vindt het Kwispelfestival plaats?

Infostand toerisme Leopold I-Esplanade, De Panne

Wanneer: zondag 17/05/2020

Inschrijven voor 1 mei via de website van Toerisme De Panne


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer