Lente aan zee is...

Lente aan zee is...


De lente is een uitstekend seizoen om een frisse neus te halen aan de Kust! Je hebt niet enkel de paasvakantie, maar ook verschillende verlengde weekends om eens op citytrip in eigen land te gaan.

Lente aan zee is... terrasjes

terras rieten stoel

Het grijs van de winter is eindelijk voorbij en je kunt nu weer lekker op het terras zitten met een koffie of cocktail in de hand. Een zicht op zee maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet. 

Ga eens langs bij De Familie Jansen kaffiebar in Oostende voor een lekker kopje kunst/koffie of voor theeliefhebbers kun je bij Oode terecht. Liever iets met meer kick? Ga voor een zuid- Amerikaanse sfeer naar iPanema in De Haan waar je een lekkere caipirinha kunt drinken.

Lente aan zee is...  muziek

silhouette man saxofoon zondsondergang

Geniet jij ook van een avondje live muziek? In Bredene begint op 3 maart de zesde editie van Jazz in the Box: 3 donderdagen gevuld met slome of up tempo jazz voor slechts 10 euro per avond! In Oostende vindt in maart Zilverrock plaats en je kunt in mei op het Wapenplein genieten van het City Voices Cardiff koor die 9 dagen lang het plein vult met muziek.

Lente aan zee is... natuur

fietsen duinen

De natuurreservaten aan de Kust zijn er het hele jaar door, maar in de lente is het eindelijk warm genoeg om met of zonder jas de duinen te verkennen. Of neem deel aan een van de verschillende lentewandelingen die op het programma staan. Als je liever niet veel wandelt, kun je altijd nog een (elektrische) fiets huren!

Lente aan zee is... spelen

schepje zand strand

Als kind wroette je zelf waarschijnlijk in het zand aan onze Kust, dus waarom je kinderen niet hetzelfde laten doen? In april zijn er tal van activiteiten voor je kapoen: forten bouwen en vliegeren in Oostduinkerke en de hele kust doet zelfs mee aan de Buitenspeeldag! Gegarandeerd plezier!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer
x

Winternieuwtjes over de Belgische kust? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Winternieuwtjes over de Belgische kust? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!