Lente aan zee is...

Lente aan zee is...De lente is een uitstekend seizoen om een frisse neus te halen aan de Kust! Je hebt niet enkel de paasvakantie, maar ook verschillende verlengde weekends om eens op citytrip in eigen land te gaan.

Lente aan zee is... terrasjes

Avalanche terrasje wenduine

Het grijs van de winter is eindelijk voorbij en je kunt nu weer lekker op het terras zitten met een drankje en een hapje. Een zicht op zee maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet! Maar niet enkel op de zeedijk kun je genieten: bij Hangtime in Oostende kun je bijvoorbeeld in de gezellige Hangout zone genieten van lekkere snacks en gezondere drankjes. Van een lekkere cocktail kun je op het terras van L'Apereau aan de markt van Blankenberge proeven. Toch liever zicht op zee? Dan is De Promenade Beach in Middelkerke jouw ideale adresje!

Hongertje? De uitnodigende terrasjes van Expo&Kafie en Albrecht in Oostende zijn ideaal om te genieten van een lekker ontbijt of lunch én om een beetje aan people watching te doen!

Ontdek meer lekkere adresjes aan zee

Lente aan zee is... strandcabines

Strandcabines Oostende strand

De bekende witte cabines zijn een vaste waarde aan onze kust. In de lente worden ze geplaatst zodat ze klaar zijn voor gebruik! Benieuwd naar wat er zoal in een strandcabine kan zitten? We namen vorige zomer een kijkje in verschillende strandcabines.

Lente aan zee is... strandbars

Cocktails strandbar Oostende

Een terrasje doen of een strandbar bezoeken: het zijn 2 verschillende dingen. In de lente beginnen veel strandbaruitbaters aan de opbouw van hun strandbar om dan in de paasvakantie open te gaan. Trek je schoenen uit en wroet met je voeten in het zand (als het niet té koud is tenminste) en geniet van een lekkere cocktail of mocktail.

Ontdek de strandbars aan zee

Lente aan zee is... spelen

Hangtime Oostende trampolinepark

Kinderen kunnen zich niet enkel uitleven op het strand! In de paasvakantie zijn er tal van leuke activiteiten voor kinderen en in de musea  aan de kust kun je bij slecht weer terecht voor een educatief dagje aan zee.

Lente aan zee is... natuur

De Ijzermonding in Nieuwpoort

De natuurreservaten aan de Kust zijn er het hele jaar door, maar in de lente is het eindelijk warm genoeg om met of zonder jas de duinen te verkennen. Of neem deel aan een van de verschillende lentewandelingen die op het programma staan. Als je liever niet veel wandelt, kun je altijd nog een (elektrische) fiets huren!

Ontdek de natuur aan de kust

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer