Culinair genieten bij Feu d'Or

Culinair genieten bij Feu d'Or



Restaurant Galjoen Feu d'Or Interieur

Antoine Rabaut begon na zijn studies in Hotelschool Ter Duinen te Koksijde zijn culinaire carrière bij gerenommeerde restaurants, onder andere in De Wulf van Kobe Desramaults en Chez Bru van Wout Bru. Gepassioneerd door het koken startte Rabaut op 20-jarige leeftijd in 2013 met Newport Foodies, zijn eigen cateringbedrijf. Van cateringopdrachten voor 10 - 100 personen groeide het bedrijf uit tot een bedrijf dat nu evenementen van 100 - 1000 gasten verzorgt.  In februari 2015 opende Rabaut Feu d'Or, zijn eigen restaurant met een hedendaagse gerechten met een klassieke basis waar enkel kwalitatieve en verse producten worden gebruikt. Nu kun je er terecht voor een heerlijk 3-gangenmenu, maar je kunt ook gerechten à la carte kiezen. Van de Michelingids ontving Feu d'Or ook al het Michelin bordje label, wat staat voor een kwaliteitsvolle en heerlijke keuken.

Bezoek Feu d’Or

92 Albert I laan
8620 Nieuwpoort 

Like Feu d’Or op Facebook 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer