Verlengd weekend: wat nu?

Verlengd weekend: wat nu?Pinksterweekend, Hemelvaartweekend… een verlengd weekend is altijd wel leuk. Als er mooi weer voorspeld wordt, trekt iedereen naar de kust, en met een goede reden!

In het 1 mei weekend kun je in De Panne terecht voor het Festival aan Zee. Dit maakt onderdeel uit van de Week van de Zee en is een leerrijke ervaring voor jong en oud. Ontdek tal van leuke activiteiten en leer meer over het zeeleven!

Oostende Voor Anker Schepen Haven

Tijdens het Hemelvaartweekend is er weer Oostende voor Anker: genieten van verschillende optredens, tentoonstellingen, demonstraties en voor de kleintjes zijn er genoeg activiteiten en animatie. En het is ook nog eens gratis! Voor het volledige programma, klik hier
©Oostende Voor Anker

In Blankenberge zijn er dan weer de Havenfeesten: ga op schattenjacht bij de antiek- en brocantemarkt, bekijk verschillende tentoonstellingen en luister naar live muziek. Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten en voor de kleintjes is er het maritiem kap- en tattoosalon én een grote kermis! Het volledige programma vind je hier

The Crystal Ship Ian Cox Ricky Lee Gordon Street Art Oostende

©The Crystal Ship - Artist: Ricky Lee Gordon - Photo: Ian Cox

Nog niet genoeg redenen om naar de kust te gaan in het verlengd weekend? Wat dacht je van wat artistieke routes: The Crystal Ship kunstroute werd ook dit jaar weer uitgebreid met verschillende prachtige kunstwerken en je kunt de indrukwekkende Beaufort installaties gaan bewonderen tijdens een stevige wandeling langs de Belgische kust.

 

 

Voor de shopping queens is er in De Panne de Shopping days in het Hemelvaartweekend: geniet van kortingen en kleine cadeautjes bij deelnemende handelaars.

Oh, en Moederdag valt dit jaar in het Hemelvaartweekend. Wedden dat mama’s het leuk vinden als je hen een weekendje zee cadeau doet?

Voor meer evenementen in het verlengde weekend, kijk ook even op onze evenementenpagina!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer
x

Lentenieuwtjes over de Belgische kust? Ontdek onze nieuwsbrief!

Lentenieuwtjes over de Belgische kust? Ontdek onze nieuwsbrief!