Herfstvakantie aan zee 2023
Featured op strandverblijf

Herfstvakantie aan zee 2023De herfstvakantie van 2023 staat alweer bijna voor de deur. Maak jij er ook dit jaar een speciale vakantie van die je op een unieke manier wil beleven? De Belgische kust is de ideale plek om je herstvakantie door te brengen! Ja, je hoort het goed.

Vergeet de herfstbladeren en de pompoenkruid lattes voor een moment; de kust heeft dit seizoen veel meer te bieden dan je denkt. Van adembenemende zonsondergangen en frisse zeelucht tot speciale evenementen zoals Halloween aan zee, je bent verzekerd van een vakantie om nooit te vergeten. Lees verder en ontdek waarom de herfstvakantie aan de Belgische kust dit jaar jouw ultieme getaway moet zijn.

Een ideale herfstvakantie aan de Belgische kust

Steeds meer en meer kustgemeenten zetten in op een totaalbeleving gedurende alle seizoenen, dat zorgt ook voor een boordevolle agenda tijdens de herfstvakantie. Juist omdat Halloween ook tijdens de herfstvakantie valt, is er alle reden om één of meerdere dagen aan zee door te brengen. Wij sommen graag enkele leuke activiteiten of dingen om te doen op die je zeker gedaan moet hebben tijdens de herstvakantie.

Enkele topactivieiten tijdens de hersfstvakantie aan zee


 

Praktische info over de herstvakantie

De herfstvakantie gaat in 2023 door van maandag 30 oktober tot en met zondag 5 november 2023. Vergeet niet dat veel mensen eigenlijk hun herfstvakantie aan zee al starten vanaf 27 of 28 oktober, het weekend voor de vakantie. Dat kan zorgen voor extra drukte op de wegen richting de kust. Tijdens de herfstvakantie zijn de laatste jaren de hotels en verblijven ook drukker bezet door de vele activiteiten die aan zee doorgaan. Reserveer dus tijdig je vakantieverblijf aan zee. Wil je ook nog culinair genieten? Reserveer dan tijdig een restaurant in de kustgemeente waar je verblijft.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer