Winterduinen Bredene

Winterduinen Bredene

Ja ja, Bredene heeft ook een eigen kerstmarkt! De derde editie van Winterduinen vindt dit jaar waarschijnlijk ook weer plaats op het Duinenplein aan de Kapelstraat in Bredene! Schaatsplezier en lekkernijen proeven aan de verschillende kerstchalets staan alvast op het programma! 

Grote Almhut op het Duinenplein

Op het Duinenplein wordt voor Winterduinen een grote Almhut geplaatst: beeld je een Zwitserse chalet in met binnen de gezellige sfeer die je ook in de Alpen tegenkomt! Rondom de grote hut zijn er ook een aantal kleinere chalets waar je kunt proeven van allerlei lekkernijen.

Toon je schaatskunsten

Op de schaatpiste kunnen jong en oud hun kunsten (of onkunsten) laten zien tijdens Winterduinen. Er zijn voor de kleinsten speciale Kids On Ice dagen, waar kinderen dan kunnen wennen op het ijs. Voor de swingende schaatsers is er Disco Schaatsen voorzien!

Verschilllende activiteiten

Verder is er ook een ladies night, happy hour, curling, après ski parties en een Winter Quiz. Verveling tijdens Winterduinen is dus zo goed als uitgesloten!

Praktische informatie Winterduinen

Wanneer is Winterduinen?

De data voor Winterduine gaan lopen van 13 december 2019 tot 5 januari 2020

Hoe geraak ik bij Winterduinen in Bredene?

Met de auto naar Winterduinen

Je kunt je auto parkeren op de parking van het MEC Staf Versluys of op de parking van de Markt. Let op: het kan zijn dat je moet betalen op deze parking. Let dus zeer goed op de borden en kijk voor de zekerheid nog eens op de parkeerautomaat.

Voor extra informatie omtrent parkeren in Bredene, klik hier.

Met het openbaar vervoer naar Winterduinen

Ga je met de Kusttram naar Winterduinen, stap dan af aan Bredene Campings.
Ga je met de bus naar Winterduinen, stap dan af aan de halte Bredene Kapelletje.


Top tip: in Oostende en De Haan zijn er ook leuke kerstmarkten om te ontdekken!

Blogberichten uit Bredene