Fietsen in Bredene

Fietsen in Bredene

Ook de kleinere kustgemeentes verdienen wat liefde! In Bredene kun je tenminste door de duinen fietsen en genieten van de prachtige natuur die de kustgemeente te bieden heeft. Ontdek welke fietsroutes je kunt doen en waar je een fiets kunt huren als je er geen bij hebt!

Fietsroutes in Bredene

Kunstgevelroute | 4,5 km

Deze kunstige route brengt je langs de werken van Annie Vanhee, een Bredense kunstenares die de gevels van de huizen in Bredene een kleurrijke invulling geeft. Deze korte route is ideaal voor cultuurliefhebbers!

Bekijk deze route op kaart

Verken Bredene | 24 km

Op deze route kom je langs alle belangrijke punten in Bredene: het Paelsteenveld, de Spuikom, de Grasduinen en zelfs langs het Maria Hendrikapark in Oostende!

Via Uit in Bredene - Meer informatie

Bekijk deze route op kaart

Fietsen met Beaufort | 27 km

We fietsten langs onze favoriete kunstwerken van Beaufort van Nieuwpoort tot Bredene, maar dat wil niet zeggen dat je deze route niet omgekeerd kunt doen! Start in Bredene en eindig in Nieuwpoort terwijl je onderweg enkele interessante kunstwerken van de kunstriënnale Beaufort tegenkomt.

Ontdek de route

't Paddegat route | 27 km

Fiets langs al het groen dat Bredene te bieden heeft: de Schorreweide, de Rosmolen, het Domein Schobbejak en nog veel meer! Het is een lange route dus onderweg stoppen om de dorst te lessen is niet enkel toegestaan, maar ook aangeraden.

Via Uit in Bredene - Meer informatie

Breduniaroute | 45 km

Fiets door het landschap tussen Bredene en Brugge en ontdek de polders!

Via Vlaanderen Fietsland - Meer informatie

Fiets huren in Bredene

Heidi Pinte Rijwielen Voorkant

Rijwielen Heidi
Pinte

Kapelstraat 25

Website

Fietsen Bredene

Ken's Fietsen
Service

Duinenstraat 270

Website

Blogberichten uit Bredene