De beste restaurants in De Panne

De beste restaurants in De Panne

Lekker eten in De Panne

Als meest zuidelijke badplaats aan de Belgische kust is De Panne is een verborgen pareltje waar je absoluut een keer geweest moet zijn. De meest westelijke plaats van België in de provincie West-Vlaanderen is de perfecte kustgemeente voor een weekdendje, dagje aan zee of korte vakantie.

Een sfeervolle badplaats, waar je heerlijk kunt wandelen in natuurreservaat De Westhoek of kan genieten op het kilometers brede strand. Wel even opletten voor de zeilwagens, want doordat De Panne geen golfbrekers heeft is dit dus de trekpleister voor strandzeilers.

Maar na een dagje wandelen, strandzeilen of genieten op het strand is het tijd om een hapje te eten. Er zijn vele charmante restaurants en brasserieën in De Panne waar je kunt genieten van lokale bieren en een internationale of lokale keuken met streekproducten.  In De Panne heb je dus verschillende restaurants waar je lekker en gezellig kunt eten. Van restaurants met een hoogstaande keuken en een prachtig uitzicht tot gezellige eetgelegenheden en goedkopere opties – dit zijn de restaurants in De Panne die je moet proberen.

Op zoek naar de beste restaurants, brasseries of bistro's voor jou in De Panne?

Vind ze hier!

Aanbevolen restaurants in De Panne

Ontdek meer restaurants in De Panne

Restaurants in De Panne

Filters
80 resultaten
Sorteer op

een ogenblikje geduld.
Wij zoeken naar de best mogelijke resultaten

Pagina van 7