Fietsen in De Panne

Fietsen in De Panne

De Westhoek kun je helaas niet met de fiets verkennen, maar er is nog meer om te ontdekken in De Panne met je fiets! Zo kun je ook even over de grens heen naar Frankrijk fietsen of het polderlandschap doorkruisen.

Fietsroutes in De Panne

Bij de dienst toerisme van De Panne kun je fietsnetwerkkaarten voor € 6,00 per kaart kopen en er zijn ook thematische fietstochten voor € 3,00 per kaart. De gewone fietsroutes kun je er kopen voor € 2,00 per kaart.

Flirten met de Franse Grens – 33 km

Fiets langs het Delvauxmuseum en over de Maerebrug en geniet van zicht op zee tijdens deze tocht.

Via Vlaanderen Fietsland - Meer informatie 

De Moeren route – 38.9 km

Je fietst langs pittoreske dorpjes en het groene landschap van De Panne.

Via RouteYou - Meer informatie

Cobergher route – 47 km

Je start aan het station van De Panne en doorkruist zo het polderlandschap van de Westhoek waar je hoeves, stille dorpen, windmolens en een network van sloten tegenkomt.

Via Vlaanderen Fietsland - Meer informatie

Fiets huren in De Panne

Fietsen Arizona

Fietsverhuur
Arizona

Zeedijk 37

Website

Arizona Xtra Fietsen

Fietsverhuur
Arizona Xtra

Zeedijk 77

Fietsenverhuur Roger Fietsen

Fietsverhuur
Roger

Zeedijk 46

 

Met de fiets op de trein

Wil je liefst met je eigen fiets naar zee, maar ga je met de trein? Geen nood: met het fietsbiljet mag je fiets voor € 4,00 (enkele reis) mee op de trein. Plooifietsen mogen zelfs gratis mee! 

Ga je op de Kusttram met je fiets, dan betaal je € 2,00 voor een enkele rit van één uur. Dit ticket kun je in de Lijnwinkel, aan de verkoopautomaat of op de Kusttram zelf kopen. Let wel: als het druk is en er niet voldoende plaats is, mag je niet mee met de Kusttram. Je moet ook helemaal achteraan instappen met je fiets.

Blogberichten uit De Panne