Champagneweekend Middelkerke

Champagneweekend Middelkerke

Opgelet: omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit geannuleerd. Het Champagneweekend / Cité Champagne gaat dit jaar niet door.

Klaar voor 3 dagen champagne proeven in Middelkerke? Ook dit jaar vindt het Champagneweekend in Middelkerke weer plaats! 

Waar gaat het Champagneweekend in Middelkerke door?

Sporthal De Branding in de Populierenlaan wordt ook dit jaar omgetoverd tot een champagnedorp: verschillende champagneboeren zullen daar hun champagnes aanprijzen, er zijn verschillende optredens gepland en de foyer van De Branding doet dienst als lounge zodat je met vrienden op je gemak bent. Dat champagne en oesters binnen handbereik zijn is natuurlijk een pluspunt! 

Sporthal de Branding
Populierenlaan 35
8430 Middelkerke

Wanneer gaat het Champagneweekend in Middelkerke door?

Van 13 tot 15 november 2020 gaat het Champagneweekend door in CC De Branding. Veel is er nog niet bekendgemaakt over het weekend.

Wat is er te doen tijdens het Champagneweekend in Middelkerke?

Champagnedegustaties

Samen met wijnjournalist Alain Bloeykens kon je vorig jaar ontdekken welke champagne het beste op tafel kunt zetten tijdens de feestdagen. Je leert de verschillende soorten champagne kennen én je mag er 5 proeven!

Culinair Champagnemenu in verschillende horecazaken

De Middelkerkse horecazaken barsten van culinair talent en geven dan ook het beste van zichzelf tijdens het Champagneweekend.
Overheerlijke champagnemenu’s staan dan op de kaart.
Alle deelnemende restaurants uit Middelkerke  inclusief hun champagnemenu’s kan je hier binnenkort terug vinden.

Praktische informatie

Deze activiteit is geannuleerd omwille van Covid-19.

Aanbevolen door Strandverblijf in Middelkerke

Ontdek meer

Blogberichten uit Middelkerke