Eisbar Middelkerke

Eisbar Middelkerke

Het is weer zover: de kerstmarkten aan de Belgische kust schieten weer als paddenstoelen uit de grond. In Middelkerke vindt al enkele jaren Eisbar Middelkerke plaats. In december kun je op het Marktplein én op het Epernayplein in Middelkerke terecht in de Eisbartent met ijspiste! Dus als je nog geen plannen hebt voor de kerstvakantie, begin maar al je verblijf te boeken!

Wat is Eisbar Middelkerke?

Geen natte voeten of koude wind in je gezicht: Eisbar Middelkerke is een indoor kerstmarkt met verschillende kerstchalets waar je terechtkunt voor een glühwein, jenever of warme koffie. Alles is overdekt, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het te koud zal zijn!  In de grote tent is er ook een schaatspiste waar zelfs de allerkleinsten kunnen leren schaatsen!

Maar als je dacht dat het enkele een kerstmarktje was, dan heb je het mis! Ook dit jaar zullen live-acts zorgen voor muzikaal entertainment. Het programma wordt later nog toegevoegd.

Op Oudejaarsavond organiseert Eisbar Middelkerke ook een grote NYE party: dat betekent dansen tot in 2020!

Waar is Eisbar Middelkerke?

De grote tent van Eisbar Middelkerke staat zoals elk jaar op het Marktplein van Middelkerke. Missen kan je het zeker niet! Even verderop, op het Epernayplein maakt het Huis van de Kerstman weer zijn opwachting en kan je er af en toe eens op de foto met de kerstman zelf! Leuk toch. Voor de juiste uren, moet je nog even verder scrollen!

Hoe geraak je bij Eisbar Middelkerke?

Met het openbaar vervoer naar Eisbar Middelkerke

Ben je met de trein naar zee gegaan? Vanaf het station van Oostende neem je dan de Kusttram richting De Panne en stap je af aan de Kusttramhalte Middelkerke De Greefplein. De rit duurt ongeveer 26 minuten. Van daaruit wandel je ongeveer 8 minuten tot het Marktplein. 

Wil je eerst het Huis van de kerstman op het Epernayplein bezoeken, dan stap je best af aan de Kusttramhalte Middelkerke Casino. Deze stopt vlak aan het plein. 

Pak je de bus? Met lijn 68 Oostende - Nieuwpoort-Koksijde Kazerne- Veurne rij je 27 minuten tot de halte Middelkerke Kerk en dan ben je al direct aan de Eisbar! De rit duurt ongeveer 27 minuten. De dienstregeling voor lijn 68 vind je hier.

Met de auto naar Eisbar Middelkerke

Ga je liever met de auto naar Eisbar Middelkerke? De dichtstsbijzijnde betaalparkings zijn de Parking Centrum Middelkerke en de parking bij het René Mouchotteplein. Centrum Middelkerke ligt vlak aan Eisbar en kost € 2,50 per dag op weekdagen en € 5,00 per dag in het weekend. De parking René Mouchotteplein is zo'n 6 minuutjes wandelen en daar betaal je € 1,00 per uur of € 5,00 voor een dag.

Je kun je ook gratis parkeren op parking Nath. Deze parking is 7 minuten wandelen naar het Marktplein.

Openingsuren Eisbar Middelkerke 

Eisbar: Woensdag 18 december 2019 tot zondag 05 januari 2020 | Dagelijks van 12:00u tot 22:00u
Ijspiste: Woensdag 18 december 2019 tot zondag 05 januari 2020 | Dagelijks van 11:00u-22:00u (op 24/12 tot 18u00)
Huis van de Kerstman: Vrijdag 20 december 2019 tot zondag 05 januari 2020 | Dagelijks van 10:00u - 19:00u
(Aanwezigheid Kerstman: 21 – 24/12/2019, telkens van 10:00u tot 12:00u en 14:00 tot 16:00u.)

Aanbevolen door Strandverblijf in Middelkerke

Ontdek meer

Blogberichten uit Middelkerke