De beste restaurants in Blankenberge

De beste restaurants in Blankenberge

Lekker eten in Blankenberge

Bij Blankenberge denk je direct aan de grote Pier waar er al zoveel foto's van gemaakt zijn (en nog zoveel meer van zullen gemaakt worden). De stad is zoveel meer dan enkel de pier: denk maar aan de rijke belle époquegeschiedenis van de stad die tot uiting komt in de architectuur en evenementen zoals Bel'Lumière in december. Bij het Belle Epoquecentrum aan de Sint Rochuskerk kun je trouwens een glimp opvangen van hoe men in die tijd op vakantie ging in Blankenberge. 

Of je nu een gokje gaat wagen in het Casino van Blankenberge, zeehondjes gaat bewonderen bij Sea Life Blankenberge of een ritje maakt op een zotte fiets op de houten piste van de Lustige Velodroom in Blankenberge is er altijd wel wat te doen. 

Maar een mens moet nu eenmaal eten, anders heb je geen energie om al die dingen te doen! Geen nood, er zijn veel goede restaurants, brasseries en bistro's in Blankenberge waar je lekker kunt eten. Een lichte lunch in een van de brasseries op de zeedijk, een uitgebreid diner met zicht op de haven van Blankenberge of gewoon genieten van een lekker etentje in de stad bij een toprestaurant? Er is keuze genoeg in Blankenberge, nu is het enkel nog aan jou om te kiezen!

Er is voor iedere eter wel wat te vinden in de restaurants in Blankenberge: vis, vlees, vegetarisch,... In Blankenberge kun je niet alleen genieten van Frans-Belgische keukens, maar bij sommige restaurants ook van specialiteiten uit de hele wereld zoals Thais, Marokkaans, Mexicaans, Italiaans enzovoort!

Op zoek naar het beste restaurant voor jou in Blankenberge? 

Vind ze hier!

Aanbevolen restaurants in Blankenberge

Ontdek meer restaurants in Blankenberge

Restaurants in Blankenberge

Filters
96 resultaten
Sorteer op

een ogenblikje geduld.
Wij zoeken naar de best mogelijke resultaten

Pagina van 8