6 Halloween activiteiten voor kinderen aan de Belgische kust

6 Halloween activiteiten voor kinderen aan de Belgische kustVoor kinderen is Halloween een topfeestdag: ze krijgen bakken snoep, mogen (soms) wat later opblijven en mogen zicht verkleden! Aan de Belgische kust kunnen ze ook meedoen aan verschillende spooky workshops zoals pompoencarving, enge beestjes maken en meer! Ontdek de verschillende Halloween activiteiten.

 

zeewier zee

Zeewierworkshop in Koksijde

Koken met zeewier?! Een zeewiercake proeven? 7 tot 12 jarigen kunnen op woensdag 30 oktober 2019 met het zeewier dat ze vinden op het strand verschillende smakelijke creaties klaarstomen in het Duinenhuis in Koksijde. En omdat het Halloween is wordt de workshop een tikkeltje enger gemaakt. Van 13:00 tot 17:00 kunnen ze verschillende lekkernijen klaarmaken. Let wel: inschrijven is verplicht voor 25 oktober en er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar!

Inschrijven via: duinenhuis@koksijde.be of 058 52 48 17
Prijs: € 7,-

Pompoen uithollen kinderen Halloween

Pompoencarving in Blankenberge

Maak samen met je kinderen de griezeligste pompoen van België! Bij Chalet Leopold in Blankenberge kun je op Halloween de leukste en engste gezichtjes uitsnijden in de pompoenen. Je moet je wel vooraf inschrijven.

Inschrijven via: Dienst Toerisme Blankenberge

Prijs: € 2,-

Grote Halloweenstoet in Koksijde

tot werk!

Prijs: Gratis
Parcours: Strandlaan - Lucionplein - Zeedijk

Pompoen uithollen kinderen Halloween

Griezelen op en rond de kinderboerderij - Halloween parcours voor gezinnen met jonge kinderen

Dinsdag 29 oktober 2019 van 13:30 tot 16:00 kan je een super leuk griezelparcours samen met het hele gezin komend oen op de kinderboerderij De Lenspolder. Griezelen en hekserij zullen samen gaan in dit actieve parcours.

Prijs: € 4,-

Hotel Halloween in Oostende

Donderdag 31 oktober 2019 van 18:00 tot 23:00

Onderweg ontmoeten we de engerds van FroeFroe, Les Zerkiens en KluG, een schattig robotje met aandoenlijke ogen en een houten helmhoofd dat ieders hart doet smelten. Net voor het slapengaan, probeert Marc de Bel ons met zijn griezelverhalen nog de stuipen op het lijf jagen. Gelukkig kunnen we ons daarna ver weg van alle creeps en krieuwels terugtrekken in knusse tipi’s en dekenforten, klaar voor griezelvrije dromen. Wanneer de eerste zonnestralen door de gordijnen piepen, zetten de vrijwilligers een heerlijk ontbijt klaar

Leeftijd: 7-12jaar

Ontdek ook:

Bekijk ook eens de Halloweenactiviteiten in de andere kustgemeenten:

 

Gerelateerde blogposts
Ontdek meer