Doodleuk Middelkerke: gillen van plezier!

Doodleuk Middelkerke: gillen van plezier!Op zaterdag 27 oktober 2018 en zondag 28 oktober 2018 nodigen de wezens uit de onderwereld je uit voor 2 dagen vol speel- en griezelplezier voor de hele familie! De toegang is gratis, dus je kunt naar hartelust rondspoken.

Slijmerige snacks en toverdranken

Halloween koekjes

In de Griezelbar kun je je monsterlijke dorst stillen met frisdrank, bier of een lekkere cocktail (bloody mary iemand?). Snoep ook van de (niet-levende) suikerspinnen, popcorn en snoepjes die je een ware suikernachtmerrie bezorgen. Om op te warmen is er pompoensoep en er zijn ook hot-dogs.

Walgelijke workshops en angstaanjagende attracties

Waarzegster

Kruip tot in de buik van de reuzendraak en versla hem van binnenuit! Je kunt ook je toekomst laten voorspellen en zelfs in een monster veranderen bij de grimestand. Geen zin om in een monster te veranderen? Maak dan je eigen monster in de lollystick workshop!

De workshops en attracties zijn betalend.

Akelige animatie

Zombies

Lijken, zombies en wat nog meer maakt het Epernayplein in Middelkerke onveilig tijdens dit Halloweenweekend! Geen zorgen, als ze je bijten hou je er alleen een lichtjes pijnlijke arm aan over. Als afsluiter op zondag is er een bangelijke slotshow die je zeker niet mag missen!

Praktisch

Toegang gratis

Attracties en workshops zijn betalend: € 3,- voor een dagbandje en € 5,- voor een weekendbandje

Dagelijks open van 14:00 tot 20:00

Slotshow start om 19:00 en eindigt op 20:00


Bekijk ook eens de Halloweenactiviteiten in de andere kustgemeenten:

Nog meer Halloweenplezier:

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer