6 Halloweenworkshops voor kinderen aan de Belgische kust

6 Halloweenworkshops voor kinderen aan de Belgische kustVoor kinderen is Halloween een topfeestdag: ze krijgen bakken snoep, mogen (soms) wat later opblijven en mogen zicht verkleden! Aan de Belgische kust kunnen ze ook meedoen aan verschillende spooky workshops zoals pompoencarving, enge beestjes maken en meer! Ontdek de verschillende Halloweenworkshops.

zeewier zee

Zeewierworkshop in Koksijde

Koken met zeewier?! 7 tot 12 jarigen kunnen op 31 oktober 2018 met het zeewier dat ze vinden op het strand verschillende smakelijke creaties klaarstomen in het Duinenhuis in Koksijde. En omdat het Halloween is wordt de workshop een tikkeltje enger gemaakt. Van 13:00 tot 17:00 kunnen ze verschillende lekkernijen klaarmaken. Let wel: inschrijven is verplicht voor 29 oktober en er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar!

Inschrijven via: duinenhuis@koksijde.be of 058 52 48 17 

Prijs: € 7,-

Pompoen uithollen kinderen Halloween

Pompoencarving in Blankenberge

Maak samen met je kinderen de griezeligste pompoen van België! Bij Chalet Leopold in Blankenberge kun je op Halloween de leukste en engste gezichtjes uitsnijden in de pompoenen. Je moet je wel vooraf inschrijven.

Inschrijven via:  Dienst Toerisme Blankenberge

Meer info 

Bieten Halloween

Halloween Workshops in Raversijde

Duik in het verleden op het Provinciedomein Raversyde in Oostende op 1 en 2 november 2018 en laat de kinderen kennismaken met de middeleeuwse bewonders van het oude vissersdorp! Workshops zoals bieten uithollen, koekjes bakken en danse macabre-figuurtjes maken zullen ervoor zorgen dat je kinderen zullen gillen van plezier! 

Meer info 

Doodleuk middelkerke Grappige pompoen

Doodleuke workshops in Middelkerke

In het spookdorp van Doodleuk in Middelkerke kunnen de kinderen een monster in elkaar knutselen tijden de lollystick workshop. Lekker toch?

Prijs: € 3,- (dag) of € 5,- (weekend)

Meer info

Pompoen uithollen kinderen Halloween

Pompoenen uithollen in Sint Idesbald

Laat je kinderen zich uitleven met het creëren van de griezeligste Jack 'o Lanterns! Ze hebben natuurlijk wel je hulp nodig, want de mesjes zijn vaak nogal scherp. Op het G. Grardplein in Sint Idesbald kun je op Halloween van 14:00 tot 17:00 de gekste pompoengezichtjes uitsnijden.

Prijs: € 5,-

Meer info

Hallo Wien Est De Panne Workshop

Hallo Wien Ist in De Panne

Op 29 oktober 2018 organiseert de bezoekerscentrum Duinpanne in De Panne leerrijke en griezelige workshops voor +3 jarigen! Er is ook een leuke tocht door de duinen gepland. Tussen 14:00 en 17:00 kunnen de kinderen zich uitleven tijdens de verschillende workshops!

Meer info

Ontdek ook:

Bekijk ook eens de Halloweenactiviteiten in de andere kustgemeenten:


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer