Opwarmen aan de Belgische kust: 6 tips

Opwarmen aan de Belgische kust: 6 tipsAh, de zon, de zee, de thermometer die een temperatuur onder 0 aangeeft. In de winter is het aan de Belgische kust ook genieten, zelfs bij ijskoude temperaturen. Het wil niet zeggen dat als de kerstmarkten zijn afgebroken, dat je niets meer kunt doen aan de kust! 

Van wandelen krijg je het warm

Crystal Ship Oostende muurschildering Streetart

We kunnen dat ten volle beamen. Een frisse strandwandeling kan deugd doen, maar voor degenen die liever met een doel wandelen hebben we bijvoorbeeld de Stripmuurwandeling samengesteld. The Crystal Ship in Oostende en  kunstwerken die in bijna elke kustgemeente te zien zijn, zijn natuurlijk ook het ontdekken waard. Voor natuurliefhebbers is er de Westhoekwandeling, met al die pieken en dalen in de duinen krijg je het zeker warm! De meeste natuurgebieden zijn het hele jaar door vrij toegankelijk, dus als je van de natuur houdt, maak dan zeker een wandeling in het groen!

P.S.: Wedden dat je favoriete viervoeter graag meekomt? Als je met de hond naar zee gaat, kun je best onze minisite Honden Aan Zee raadplegen voor meer informatie!

Warme chocomelk drinken

Albrecht warme Chocolademelk Warme Chocolademelk zicht op zee mister monkey middelkerke

Een warme choco met Slufferkoek bij het Huisje van Majutte in Blankenberge, een grote toef slagroom op de chocomelk bij Albrecht in Oostende of zelf de chocolade laten smelten bij Mister Monkey op de zeedijk van Middelkerke? Er zijn zoveel leuke opties wanneer je zoekt naar een leuk plekje om op te warmen!

Ontdek alle plekjes waar je chocomelk kunt drinken hier!

Spring je warm!

Hangout Hangtime Oostende

Ga je met de kids naar de Belgische kust, laat ze hun energie dan kwijtspelen in de binnenspeeltuinen of bij het springpaleis Hangtime! Daar kunnen ook de allerkleinsten zich rot amuseren terwijl je zelf geniet van al het lekkers dat de Hangout zone te bieden heeft. Geen ongezellige cafetaria, maar wel een stijlvol ingerichte zaal met leuke zetels en lange tafels waar je volop geniet van wat rust (en warmte).

Zwemmen in een tropisch zwembad

Aquafun

In De Haan en Oostduinkerke liggen de bekende Sunparks parken en je hoeft er niet te verblijven om te kunnen zwemmen in hun grote tropische zwembad hoor! De formule Dagje Sunparks geeft je gemakkelijk toegang tot het zwembad en de wellnesscentra!

Ga skieën (maar dan binnen)

Kind slee

Als het buiten nog niet koud genoeg is, dan maar de sneeuw binnen opzoeken! TOPFIT in Middelkerke is niet enkel een binnenspeeltuin, maar ook een indoor skipiste! Je hoeft niet te kunnen skieën hoor: met de slee van de piste afgaan gaat ook!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer