De gezelligste kerstmarkten aan de Belgische Kust

De gezelligste kerstmarkten aan de Belgische KustOp zoek naar alle info over kerstmarkten aan zee in 2022/2023 ? Ik wil info over kerstmarkten aan zee.

Kerstmis komt eraan en dat betekent één ding. We kunnen weer met z'n allen gaan rondkuieren op talrijke kerstmarkten.  Ook aan de Belgische Kust hebben ze sprookjesachtige verlichting opgehangen en hoor je vrolijke kerstmuziek. Wij van Strandverblijf lijsten voor jou op waar en wanneer de kerstmarktjes aan de Belgische Kust plaatsvinden. Gezelligheid gegarandeerd! 

Koksijde - Oostduinkerke

Koksijde on ice

14/12/2019 - 31/12/2019

Deze kerstmarkt is een klassieker in Koksijde. Ieder jaar is hij even leuk voor jong en oud. Op de ijsbaan, die zich bevindt voor het gemeentehuis, kan je jezelf uitleven op de piste. De sfeervolle smulhuisjes langs de piste zorgen voor een lekkere en gezellige pauze tussen het schaatsplezier door.

’t Bos van Commerce

21/12/2019 - 4/1/2020

Een echt kerstbos op het strand? Dat vind je in Oostduinkerke-Bad. Een gezellige boshut en dagelijkse animatie zorgen voor een op en top kerstsfeer.
Neem deel aan de verschillende leuke activiteiten in het kerstbos op het strand van Oostduinkerke. Het thema van dit jaar staat volledig in het teken van Frozen. Het Bos van Commerce wordt helemaal omgetoverd tot een Winterwonderland!

Kerst 1

De Panne

Kerstmarkt met animatie, optredens en overdekte ijspiste

14/12/2019 - 21/12/2020

De kerstmarkt van De Panne lijkt wel een echt sprookje. Geniet met de hele familie van de feeërieke kerstverlichting, prachtig versierde kerstchalets en elke dag van een spetterend optreden of leuke animatie. Toon ook zeker en vast je schaatskunsten op de ijspiste!

Kerst 2

Nieuwpoort

Vrolijk Nieuwpoort - Winterhut

13/12/2019 - 05/01/2020

De Winterhut - t.h.v. Centrum Ysara - opent op vrijdag 13 december z’n chaletdeuren. In de gezellig gedecoreerde almhut geniet je drie weken lang van live muziek, DJ’s en originele thema-avonden. Je waant je in de Alpen-aan-Zee!

Vrolijk Nieuwpoort - Wintervillage

20/12/2019 - 03/01/2020

Kerstmis komt er weer aan en dat zorgt voor een heerlijk leuk en warm kerstgevoel. Ben jij ook verzot op deze Kerstmagie?
Met Vrolijk Nieuwpoort - Wintervillage kan je tijdens de kerstvakantie eindeloos genieten met het hele gezin op een van de leukste Kerstmarkten aan zee.

Kerst 3

Oostende

Winter in het Park

29/11/2019 - 5/1/2020

In het gezellig verlicht Leopoldpark te Oostende ontdekt je een leuke kerstmarkt aan Zee. Bij Winter in het Park wordt de gezelligste periode van het jaar nog intenser beleefd. Zo kan je er onder andere schaatsen op de vijver, genieten in één van de 50 kerstchalets en van de allermooiste kerstverlichting. De animatie en talrijke acts zorgen voor een magisch moment voor jong en oud.

Meer over Winter in het Park

X-mas late night shopping

20/12/2019

Bij meer dan 150 winkels kan je op deze datum late night shoppen tot 20:00. Ideaal voor het kopen van jouw kerstcadeaus in een gezellige kerstsfeer. Op verschillende plaatsen kan je genieten van modeshow op de beats van enkele dj-sets.

Christmas Village

19/12/2019 - 1/1/2020

Geniet van een heerlijke glühwein of jenever op het Vissersplein in Oostende. Je baadt er in de kerstsfeer tussen de kerstanimatie en kerstmuziek. Je wordt er omringd door maar liefst 150 verlichte kerstbomen, wat voor een enorm gezellige sfeer zorgt.

Kerst 4

Middelkerke-Westende

Eisbar

18/12/2019 - 5/1/2020

Veel kerstplezier vind je op het marktplein van Middelkerke. De grootste attractie is de ijsschaatspiste. Er zijn ook verschillende chalets op deze kerstmarkt waar je lekker kan smullen. Kom naar één van de thema-avonden en geniet van de talrijke animatie.

Meer info over Eisbar Middelkerke

Kerst 5

De Haan 

Winterpret in't park

13/12/2019 - 5/1/2020

Eind december wordt het park La Potinière omgetoverd tot een kerstmarkt vol sfeer en gezelligheid: je wandelt er langs verschillende chalets, proeft van allerlei lekkernijen en schaatst op de grote ecologische ijspiste!

 

Kerst 6

Bredene

Winterduinen

Datum nog niet bekend

 

Kerst 7

Zeebrugge - Lissewege

Kerstmarkt in Lissewege

Datum nog niet bekend

Op het pleintje 'Onder de Toren' kun je bij verschillende kerststalletjes terecht voor allerlei lekkers en over het algemeen een supergezellige sfeer in een prachtige setting!

Kerstmarkt in Zeebrugge

21/12/2019

Het Marktplein van Zeebrugge wordt dit jaar omgetoverd tot een gezellig kerstdorpje waar je tussen de warme vuurkorven, kerstbomen en kerstverlichting kunt genieten van lekker eten. Voor de kleintjes is er ook animatie en ezelritjes voorzien!

Meer info over de kerstmarkt in Zeebrugge

Kerst 8

Blankenberge

Winterhappening met ijspiste

14/12/2019 - 5/1/2020

Een echte aanrader deze kerstperiode is de Winterhappening met ijspiste in Blankenberge. Tal van gezellige kerstkraampjes en lekkere glühwein zorgen voor een magische avond.

Meer info over de Winterhappening

Kerst 8

Knokke-Heist

Kerstmarkt met ijspiste

29/11/2019 - 5/1/2020

De grote en overdekte ijspiste op het Alfred Verweeplein in Knokke-Heist is weer een echte place to be tijdens de eindejaarsperiode. Je vindt er ook lekkere hapjes, drankjes en kermis om jong en oud te entertainen.

Kerst 9

Op zoek naar alle info over kerstmarkten aan zee?Gerelateerde blogposts
Ontdek meer