Moederdag aan de kust: tips

Moederdag aan de kust: tipsOp moederdag mag je mama al eens wat meer in de watten gelegd worden. Heb je nog geen idee wat je kunt doen voor je mama? We got your back!

Lekker ontbijten

via GIPHY

Ben je niet meteen de grootste chef en wil je je mama eens verrassen met een lekker ontbijtje? Waarom dan niet gaan voor een ontbijtje aan zee! Na het ontbijt kun je dan ook een wandeling maken om het eten wat te laten zakken.

Onze aanrader voor een lekker ontbijt? Albrecht Food & Coffeebar in Oostende!

Ontdek meer ontbijtplekjes aan de kust

Helemaal ontspannen

via GIPHY

Mama zijn kan stressvol zijn: een wellnessdagje zal haar goed doen! Gewoon op het strand zitten met een cocktail in je hand telt ook wel als wellness hoor, maar zo'n massage kan wonderen doen!

Wellness aan zee

Even shoppen

via GIPHY

Laat je mama zelf haar cadeautje kopen! Jij betaalt natuurlijk, maar zo weet je tenminste zeker dat ze iets krijgt wat ze leuk vindt. En zo kun je ook een beetje shoppen voor jezelf!

Ontdek leuke conceptstores aan de kust

Steel de show

via GIPHY

Hou een fotoshoot met je mama! Zo amuseer je je niet alleen met het trekken van gekke bekken, maar heb je ook al wat mooie herinneringen vastgelegd. Ideaal om dan volgend jaar een uitvergrote versie ervan cadeau te doen voor moederdag!

Leuke selfiespots aan zee

Ga op cocktailtour

via GIPHY

We hebben het al eerder gezegd: cocktails drinken in een strandbar telt als wellness. Maar als het weer niet meezit kun je gelukkig nog op enkele andere plaatsjes terecht!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer