Winterhappening

Winterhappening

Ook in Blankenberge kun je tijdens de kerstvakantie genieten van de gezelligste tijd van het jaar! De Winterhappening vindt er ook dit jaar weer plaats en zorgt ervoor dat je je met het hele gezin kunt amuseren.

Schaatsen op de grote ijspiste

Als je nog nooit op het ijs hebt gestaan (of enkel op je poep blijft vallen), waag dan je kans op de schaatspiste tijdens de Winterhappening in Blankenberge! Schaatsen gaat met vallen en opstaan, maar dat maakt het net zo leuk! Heb je zelf schaatsen bij, dan kost het je € 4,00 om een rondje te schaatsen. Heb je schaatsen nodig, dan betaal je € 5,00 in plaats van € 4,00.

Ontspannen met een glühweintje

Ook dit jaar zijn er verschillende kerstchalets van de partij tijden de Winterhappening in Blankenberge. Zo kun je na het schaatsen opwarmen met een lekkere warme choco of voor het schaatsen je even moed indrinken met een warm Glühweintje. 

Praktische informatie Winterhappening

Weet je niet goed waar parkeren en wanneer de Winterhappening open is? We zetten de openingsuren en dichtstbijzijnde parkings/bushaltes even voor je op een rijtje.

Wanneer is de Winterhappening?

Van 14 december 2019  tot 5 januari 2020 vindt de Winterhappening en de ijspiste plaats op het Koning Leopold III plein. De openingsuren van Winterhappening in Blankenberge zijn nog niet bekend.

Met de auto naar de Winterhappening

De Winterhappening gaat door op het Leopold III -plein in Blankenberge, vlak aan het station dus. Parking Centrum Blankenberge is daar het dichtste bij als je met de auto komt. Voor een uurtje betaal je € 1,90, voor 4 uurtjes ben je € 8,50 kwijt.

Met het openbaar vervoer naar Winterhappening

Kom je met de trein naar Blankenberge, dan heb je geluk: de Winterhappening gaat door recht tegenover het station! Moet je uit een andere kustgemeente komen, dan pak je best de Kusttram tot de halte Blankenberge Station.


 

Ontdek ook:

 

Aanbevolen door Strandverblijf in Blankenberge

Ontdek meer

Blogberichten uit Blankenberge